USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Історія кохання в аранжуванні війни», - Мірзоян у Луцьку

15 Листопада 2014 18:01
Арсен Мірзоян приїхав з концертною програмою на Волинь. Напередодні виступу він поспілкувався з журналістами.

Триває концертний тур Арсена Мірзояна містами України. Сьогодні, 15 листопада, він виступатиме в Луцьку.

Він не хоче говорити про політику, бо «не вірив і не вірить владі, і президентам». А сам як екс-працівник металургійної галузі добре знає всі грошові потоки і схеми. «Я знаю, чого ми могли б досягти, якби дійсно працювали», - каже Мірзоян.

Особливо болюче він говорить про свої поїздки на Схід України, до солдат. Каже, щойно почалися там всі події, поїхав туди, аби побачити на власні очі, що ж відбувається в госпіталях, у військових частинах, у звільнених містах.

«Я співав їм і пісні з матюками, щоб вони змогли хоч трохи психологічно відволіктися, забути, де вони. Щоб змогли пожартувати», - каже співак.
Його музика, каже, адресована для всіх солдат, по обидва боки, які виконують накази. А всю ситуацію він називає «абсурдною». У нього є музика і про кохання, адже кохання було й під час війни. Така собі «історія кохання в аранжуванні війни».

«Ніколи не думав, що мої діти стануть свідками війни. Ще бабусі казали – можна пережити все, але не дай Боже, пережити війну», - розповідає виконавець.

Програма, яку привіз Арсен до Луцька, має назву «Можеш як…»

«Можеш – зроби, можеш сказати – скажи, можеш кохати - кохай. Часто люди шкодують про те, що зробили, або чого не зробили. Кожен має для себе вирішити. Але ти нічого нікому не винен», - розповідає співак.

У концерті – збірні пісні з усіх альбомів, є й пісня яка не увійшла до жодного альбому, можливо, стане першою ластівкою четвертого альбому.
Поділився Арсен Мірзоян і своїм баченням нинішнього шоу-бізнесу. Він каже, що нині в українській поп-музиці є немало другосортного матеріалу, непідкріпленого жодною філософією, безособистісних комерційних проектів. Приміром, каже він, є чимало продюсерських проектів, які були створені з орієнтацією на Росію. І ті виконавці, які їздили в братню країну (наприклад, Ані Лорак) їздитимуть туди й надалі. Адже треба заробляти гроші. І особистість, авторитет у таких проектах – не головне. «Бал править» комерція, гроші.

Інша справа, коли співак є особистістю. До прикладу, Іван Дорн довів, що він, будучи несхожим на інших, може бути успішним. Але ще донедавна він теж брав участь у «другосортному проекті» - гурті «Пара Нормальних». Однак Іван Дорн довів, що власна філософія, авторське бачення має право на життя, незважаючи на застороги продюсерів.

А ось Луцьк у Арсена Мірзояна асоціюється з Сашком Положинським. Адже саме лідеру гурту «Тартак» співак завдячує своєму поверненню в музику.

Власне, за плечима Арсена Мірзояна у рамках цього туру - майже 10 концертів. Попереду ще чимало роботи, безсонних ночей. А сьогодні – його акустика звучить для лучан.

Нагадаємо, торік, у жовтні, співак виступав на сцені облмуздрамтеатру. Тоді ж Інформаційне агентство Волинські Новини опублікувало інтерв'ю з музикантом. А вже цього року Арсен Мірзоян виступив у Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Листопада 2014 18:11
Чурочка, така мила.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Листопада 2014 19:08
Ти само мило!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus