USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«МТС Україна» офіційно став Vodafone

16 Жовтня 2015 10:44
"МТС Україна" офіційно стає Vodafone. Всі процеси всередині мережі будуть змінені за прикладом британського оператора. Про це оголосили під час прес-брифінгу компанії, - про це інформує УНІАН з посиланням на портал Ukrainianiphone.

Відзначається, що оператори уклали угоду про розширення стратегічного партнерства, яке передбачає спільну роботу на українському ринку. В рамках цієї угоди український оператор почне роботу під брендом Vodafone і запустить спектр нових послуг вже під егідою британців.

Український Vodafone повністю переходить на стандарти своєї тепер уже материнської компанії. Всі процеси всередині мережі будуть змінені за прикладом британського оператора.

Запуск 3G-послуг під брендом Vodafone в Україні розпочнеться вже найближчим часом і буде включати поступовий перехід на новий бренд магазинів МТС і більшої частини дилерських точок продажу. Бренд Vodafone не буде використовуватися на територіях сходу країни, не підконтрольних владі.

Тепер у 14 європейських країнах, де працює Vodafone, будуть діяти практично ті ж тарифи, що й в Україні.

"Завдяки новій угоді з МТС ми зможемо дати українським абонентам найкращі послуги та сервіси. 3G-мережа МТС відповідає європейським стандартам, що дозволить Vodafone зайняти лідируючу позицію на українському ринку. Наша присутність в Україні принесе користь людям і бізнесу, разом з розвитком 3G і мобільного інтернету", - зазначив директор з розвитку партнерських ринків Vodafone Стефано Гастаут.

Чутки про ребрендинг ходили вже давно. Ще в червні український ринок готувався до зміни власника "МТС", але переговори затягувалися. Спочатку планувалося, що компанія виключно змінить ім'я, щоб не асоціюватися з російським гігантом зв'язку. Але ближче до осені з'явилися чутки про те, що Vodafone зацікавлений у більш тісній співпраці та інвестиції в українську компанію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2015 11:51
"Тепер у 14 європейських країнах, де працює Vodafone, будуть діяти практично ті ж тарифи, що й в Україні." - аби не навпаки, як завжди це буває. Але і "халявних" мобілок ми теж навряд чи дочекаємося.
коля Показати IP 11 Жовтня 2017 21:38
Компанія Vodafone (МТС) на протязі останніх місяців грабувала ( у прямому смислі) своїх абонентів наступним способом. Спочатку компанія надсилає абоненту смс-ку, у якій повідомляє, що назва тарифу зміниться. Абонент, прочитавши таку смс-ку, зазвичай нічого поганого не передбачає: зміниться то й зміниться, мені то що до того? Але вже через кілька днів абонент раптом виявляє, що з його телефоннного рахунку компания без ніякої причини відрахувала певну суму грошей (від 32 грн. і більше). Одночасно абонент отримує смс-ку від компанії Vodafone (МТС), що гроші з його рахунку зняті через те, що у наступному місяці компанія може надавати йому додаткові послуги. Абонент, звісно, телефонує у справку МТС і заявляє оператору, що це якась плутанина, адже насправді він ні про які додаткові послуги не просив. Але оператор повідомляє, що тепер просити і не треба, і що тепер з його рахунку компанія Vodafone (МТС) буде щомісяця знімати гроші за майбутні додаткові послуги , причому не залежно від того, чи потрібні вони абоненту чи не потрібні. А виправданням цього грабунку є те, що компанія змінила назви своїм тарифам. Звертаюся до Антикорупційного бюро , Генеральної прокуратури, Поліції, Комітетів із захисту прав споживачів та інших організацій із проханням припинити вищеописаний грабунок абонентів компанією Vodafone (МТС) . За моїми підрахунками , на протязі останніх місяців компанія Vodafone (МТС) безпідставно вилучила у своїх абонентів сумарно мільйони гривень; - тоді, можливо , винних у цьому грабунку службових осіб компанії треба притягти до кримінальної відповідальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus