USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Муніципальну дружину у Луцьку хочуть реформувати

17 Липня 2015 15:40
Відділ муніципальної дружини у Луцьку зареєстрував проект рішення щодо реформування роботи власної структури.

Про це дружинники повідомили на своїй сторінці у мережі ФБ.

Так, у відповідності до проекту заплановано збільшити штат структури, змінити назву муніципальної дружини на Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради.

Крім того, муніципали змінять форму, розширять власні повноваження у сфері дотримання правил благоустрою у Луцьку, проведенні контролюючих заходів у сферах віднесених до компетенції Департаменту, проведенні демонтажів незаконно розташованих конструкцій на території міста.

Також з-поміж майбутніх поліціянтів створять групу швидкого реагування на термінові звернення. Її забезпечать належним автомобілем.

«Окреслені зміни сприятимуть оперативному вирішенню виявлених проблем та правопорушень, уникненню неефективної роботи, бюрократичних процедур та встановленню прозорих управлінських рішень, посиленню відповідальності громадян в тому числі і посадових осіб», - йдеться у повідомленні.

Структура департаменту складатиметься з:

- відділу протидії стихійній торгівлі;

- відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста;

- сектору демонтажу.

Чи буде реформовано луцьку муніципальну дружину у поліцію з розиренням повноважень – це питання винесуть на розгляд сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 17 Липня 2015 15:58
яка структура має стежити за порядком в місті? Котрий день в обідню перерву в сквері, що між проспектом Волі і вул. Коперника, бачу , я мужики "квасять" пиво і вже в неадекватному стані заважають тим, хто просто вийшов на годину подихати повітрям, там до речі грається повно малечі. Це в нас в порядку речей "квасити" серед білого дня в громадських місцях , тим більше на очах у дітей чи що?Де ті патрулі, дружинники, муніципали, чи хоч хто небудь? Про який шлях до Європи з таким бидлонаселенням можна говорити, чи в цьому може теж винний уряд і влада згори?
мсс Показати IP 17 Липня 2015 16:16
взагалі не розумію для чого та муніципальна дружина створена
Лучанка Показати IP 17 Липня 2015 18:29
Пояснюю.Муніципальна дружина створена для того, щоб ганяти бабусь , які торгують городиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus