USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Муніципали демонтували 5 самовільно встановлених парканів

12 Липня 2018 23:02
П'ять самовільно встановлених парканів демонтували інспектори департаменту муніципальної варти Луцька.

Мешканці вулиць 8-го Березня, 24 та проспекту Перемоги, 1А облаштували їх без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів, що заборонено "Правилами благоустрою міста Луцька" та Законом України "Про благоустрій населених пунктів", йдеться на сторінці муніципалів у Facebook.

"Інспектори діяли відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради. Роботи з очищення міста від самовільно встановлених незаконних конструкцій будуть продовжено й надалі", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Перемоги Показати IP 12 Липня 2018 23:30
Очистіть територію під мостом від звалища старих крісел, яке влаштували бомжі (по факту, ліквідуєте алкопритон нарешті) - весь район подякує, а то, особливо на фото, де по паркану виноград плететься - показуха і дрібне шкідництво, от КОМУ ті паркани РЕАЛЬНО заважали?
Andrij Показати IP 13 Липня 2018 08:07
Паркан навпроти будинку що на вул.Винниченка 49 теж незаконно встановленний і з кожним роком рухається все далі і далі. Перевірте і цей об'єкт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus