USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Муніципали показали мотлох, який лучани зберігають в гаражах

5 Жовтня 2017 00:44
Безлад та непотріб у гаражах, які встановлені без дозвільних документів, ліквідують разом з цими конструкціями.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

«Продовжуємо очищати місто від незаконно встановлених об’єктів. Металеві гаражі, що розташовувалися на вулиці Ландау, 5 та Гнідавській, 63 без правовстановлюючих та дозвільних документів були демонтовані.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 22.09.2017 року за № 557-2 та № 557-5, власники металевих конструкцій мали п’ять днів для того, щоб самостійно їх прибрати, але цього не зробили.

Працівники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради й надалі проводитимуть роботи з наведення порядку в обласному центрі Волині», - йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сиротинській Показати IP 5 Жовтня 2017 08:24
Почому метал здаєте ;) ?
лучанка Показати IP 6 Жовтня 2017 11:31
тут на фото так гарно поскладали після знесення металеві панелі. Мабуть тому, що можна на брухт здати. Ви подивіться що робиться на вул. 8 Березня. Вже другий місяць після знесення а той мотлох ніхто не забираэє і не прибирає. Бомжі по трохи розтаскують все по дворах, а решта гниє під дощем. Що крещого для громади? Було хоть впорядковано, а тепер серед двору смітники!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus