USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Муніципали штрафують голів ОСББ через спалювання гілля

4 Квітня 2017 15:38
На прибудинкових територіях луцьких ОСББ спалюють купи гілля, які залишилися після кронування дерев. Відтак, за несанкціоноване спалення муніципали штрафують голів ОСББ.

Про це йшлося під час наради під головуванням виконувача обов’язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука з представниками ОСББ щодо актуальних питань їх діяльності.

Так, директор департаменту муніципальної поліції міськради Юлія Сиротинська зауважила, що на прибудинкових територіях ОСББ виявили купи зрізаного гілля після кронування дерев, яке складували протягом трьох місяців. Зі слів Сиротинської, з середини березня деякі голови ОСББ почали спалювати ці відходи на прибудинкових територіях. На голів ОСББ муніципали накладали штрафи, але ті відмовлялися визнавати свою провину, стверджуючи, що це робили двірники.

Також Сиротинська закликала ОСББ укладати договори на вивезення твердих побутових відходів, що накопичуються у дворах будинків. Головна муніципалка Луцька розповіла, що після ремонтів у квартирах голови ОСББ не дозволяли мешканцям виставляти свої мішки з будівельним сміттям біля сміттєвих баків через те, що не укладені відповідні договори з «Луцькспецкомунтранс» на вивезення таких відходів. Відтак, минулого тижня спіймали п’ятьох таких порушників. Тож наразі подали запит у «Луцькспецкомунтранс» щодо укладення договорів. З слів Юлії Сиротинської, такі договори мають лише 10-15 ОСББ..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Green Показати IP 5 Квітня 2017 12:31
Палити не можна ,складати не можна то де їх дівати
124 Показати IP 5 Квітня 2017 14:39
парк 900-років суцільне задимлення,і чого мовчать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus