USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Музичні діалоги» у Луцьку: Програма

20 Травня 2014 09:14
Упродовж двох днів у Луцьку триватиме X-міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги», повідомляють організатори заходу.

Зокрема, обласний центр Волині відвідають дует Ленартовичів «Дайте спокій!» (Україна, Луцьк), гітарний дует «BIG SECOND» (Україна, Київ).

Хедлайнер: «ВАРШАВА-КИЇВ ЕКСПРЕС» (Польща).

Музиканти називають свою творчість інспірованим слов’янською народною музикою джаз.

У музиці групи можна почути польську й українську народну музику: куяв'яка, полонеза, приспівки Ґуралів, гуцульську коломийку, білий степовий спів, але також кавказьку лезгінку. Варшава Київ Експрес відкриває нову якість у музиці регіонів Польщі та України. Пропонує втечу від стереотипного підходу до фольклору, а при тому задовольнить не тільки шукачів оригінальності. 24 травня у Луцьку виступлять 3D-Jazz (Україна, Луцьк), «S&V BRASS» (Україна, Львів). Хедлайнер: «Гжегож Нагурскі квартет» (Польща)

Гжегош Нагурскі - тромбоніст, композитор, доктор Інституту Jazzової академії музики в Катовіце. Він почав свою музичну кар'єру ще будучи студентом в Академії музики в Катовіце (1983-1987), також жив та працював у США. Співпрацював з мультиінструменталістом Іра Салліван , і виступав з Реєм Чарльзом, Тіто Пуенте, Джо Хендерсоном, Майклом Брекером, Марією Шнайдер, Філом Вудсом та іншими музикантами.

Після повернення у Польщу з 2007 року грає у власному квартеті. Нагурського вважають найкращим джазовим тромбоністом Польщі.

У рамках фестивалю відбудеться виставка польського джазового плакату, а також збір коштів для кримських біженців на Волині.

Квитки замовляти за телефонами: 066 0000 754, 093 0000 754, 097 0000 754 або kasa.in.ua Під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку.

Партнер фестивалю: Культурно-освітній центр «Майстер клас». Організатори фестивалю: Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання» та Благодійний фонд «Співдружність-Волинь».

За сприяння: Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради, ТОВ «Кромберг & Шуберт», Волинської обласної філармонії та рекламної компанії «Штрих».10-й Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги» у Луцьку відбудеться 23-24 травня, у Замку Любарта. Початок о 18:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus