USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Музика перемогла стихію. Як Арсен Мірзоян запалив Луцьк. Відео

6 Серпня 2021 13:01
Шалена серпнева злива не стала на заваді лучанам, які прийшли до Луцького замку послухати відомого романтика української естради. Арсен Мірзоян вчергове приїхав до Луцька зі своєю акустичною концертною програмою.

Цього разу локацію обрали під відкритим небом – територію замку Любарта заполонили шанувальники співака. І хоч прогнозували на вечір дощ, глядачі, озброївшись парасольками й дощовиками, не дозволили примхливій погоді зіпсувати їм настрій та змінити плани. Тож з 19.30 до замку потяглася вервечка людей.

Усі сидячі місця на початок концерту були зайняті, а територія замку перетворилася на величезну фан-зону, де глядачі танцювали досхочу.
На самому початку виступу співак пожартував: трохи вдалося домовитися з погодою, бо дощ, який ще за годину до початку виступу почав потрохи накрапати, припинився. «Ну що ж, попрацюємо, скільки дозволить», – звернувся він до музикантів перед першими акордами.
До слова, цьогоріч виповнюється 10 років з моменту виходу дебютного альбому співака, який побачив світ 30 листопада 2011 року. Тож невипадково концерт виконавець розпочав з композиції «Тісто». Саме вона відкривала альбом Арсена Мірзояна «Ґудзики».
Запальні танці продовжилися і під популярні мелодії «Не Магеллан», «Королева», а глядачі натхненно підспівували.
Не залишалися шанувальники співака на місці й під «Паперовий сніг», «Джеральдіну». А коли почало дощити, всі дістали парасольки, дощовики і продовжили насолоджуватися музикою.
«Ми сьогодні у замку, тому доречною буде пісня про монархів», – анонсував співак «Офелію». І хоч надворі лило як з відра – глядачі не розходилися.
Згодом всім підняла настрій композиція про малого ведмедика Вінні Пуха «А я лише хотів тебе привітати», і в унісон з погодою, щемно і терпко звучала в стінах замку пісня «Бувай, малий».
До слова, організаторами заходу були івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency» і SIVAK.Concert agency. Загалом концерти Арсена Мірзояна незмінно в Луцьку збирають аншлаги. Лучани із задоволенням ділилися своїми емоціями в соцмережах і дякували за хороший настрій.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus