USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Музика з улюблених фільмів і мультиків: оркестр зіграв для лучан казкову історію. Фото

6 Січня 2021 09:42
Лучани поринули у світ дитинства завдяки музиці з улюблених фільмів і мультиків, яку зіграли для них львів’яни з LUMOS Orchestra.

Дивовижна зимова подія – концерт різдвяних саундтреків The Sounds of Christmas від симфонічного оркестру – відбулася ввечері 5 січня у драмтеатрі імені Тараса Шевченка з дотриманням усіх карантинних вимог.

Музиканти колективу під керівництвом диригента Назара Кулиняка, а також солістки Анна Васильченко, Мар’яна Браташ і Марта Говдиш подарували присутнім у залі чарівні різдвяні композиції, забезпечивши таким чином незабутню атмосферу свят. Вони довели, що завдяки музиці оживають дива, а в уяві постають небачені світи.

«Залиште буденність за стінами зали та відкрийте серця музиці і тоді вона обов’язково зробить своє диво, змінить вас на краще. Різдвяні свята – час, коли у світі відбуваються чудернацькі казкові історії, міста заповнюють передсвятковий гомін, сяяння убраних у казкові шати осель та апетитні запахи смаколиків, а носи дітлахів і дорослих пощипує тріскотливий морозець. Саме в цей час кожен може знайти своє диво та власну неповторну різдвяну історію», – звернувся до глядачів ведучий дійства Олекса Мельник.
Упродовж вечора лучани насолоджувалися піснями з таких фільмів і мультиків: «Сам удома», «Різдвяна історія», «Гаррі Поттер», «Крижане серце», «Кошмар перед Різдвом», «Полярний експрес», «Едвард руки-ножиці», «Чарлі та шоколадна фабрика», «Нарнія», «Золотий компас», «Клаус», «Ґрінч», «Доктор Хто», «Красуня та чудовисько».
Насамкінець ведучий, який виконував роль казкаря, проводячи присутніх по черзі в кожну з представлених історій, нагадав, що взимку світ сповільнюється, аби впустити на землю дива.

«Одного разу нашому оркестру надійшов лист від незнайомця: не старого – та найстарішого, не багатого – та найбагатшого, дивного як диво, того, що завжди поруч, навіть сьогодні в цій залі. І якщо ви посміхнетесь, то обов’язково почуєте його передсвятковий гомін: «Щасливого Різдва та свят усім і кожному».
Відзначимо, що LUMOS Orchestra – майстри саундтрекової музики. У 2020 році оркестр відсвяткував своє 10-річчя. За чималий творчий шлях колектив має чудові здобутки: близько 700 різноманітних саундтреків у репертуарі, сценічні, творчі кліпи та записи, тематичні концерти по «Володарю перснів», «Зоряним війнам», «Доктору Хто», мультфільмам Disney, відеоіграм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus