USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

9 травня у Луцьку не допустили жодного інциденту

10 Травня 2015 14:57
Десятки можливих конфліктних ситуацій прорахували та попередили добровольці громадського формування «Варта порядку» на період святкування Дня Перемоги у Луцьку. Таким чином жодного порушення у місті не зафіксували, день минув спокійно.

Так, 9 травня вартовці спільно з правоохоронцями охороняли громадський порядок під час святкування 70-ї річниці Перемоги над фашизмом в Європі.

Про це повідомили у прес-службі «Варти порядку».

Святкування знаменної дати відбувається в дуже складний для України час, тому добровольці передбачили і ретельно прорахували десятки можливих ситуацій під час проведення урочистих заходів - від "п'яних" порушень до терористичних актів в місцях масового скупчення людей.

На кожну можливу ситуацію, переконують у Варті, розробили план ефективної та адекватної протидії.

Попередньо до особового складу «Варти порядку» довели оперативну обстановку в місті та області. Звернули увагу на можливість появи у місті «псевдоволонтерів», різного роду провокаторів, підозрілих сторонніх предметів, саморобних вибухівок, тощо.

Також, в окремому пункті зазначили, що кожен «вартовець» має бути готовим до надання невідкладної долікарської допомоги громадянам, особливо людям поважного віку, оскільки День Перемоги - досить-таки емоційне свято, і не кожне ветеранське серце здатне спокійно його витримати.

Так, «Варта порядку» під час відзначення 70-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні задіяла більше 200 осіб, частину яких приєднали до працівників міліції, вони патрулювали в місцях масового відпочинку громадян, а особовий склад у цивільному одязі спостерігав за поведінкою різних груп громадян та подавав оперативну інформацію керівництву.

Варто зазначити, що особовий склад Варти впорався із поставленими завданнями. Між групами встановили надійний зв’язок завдяки сучасним радіостанціям, які були надані добровольцям Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Патрулі, розповідають лучани, постійно знаходились на маршрутах і при цьому не створювали своєю присутністю відчуття напруженості. "Хлопці в спілкуванні з громадянами були толерантними та доброзичливими, особливо з ветеранами війни і людьми поважноговіку", - коментують очевидці.

В місцях проведення святкування не було допустили жодного інцидента чи правопорушення, - резюмують у Варті.

Громадське формування «Варта порядку» вітає всіх волинян зі святом і бажає всім мирного неба над головою, щедрого хліба та дитячого сміху, - йдеться у повідомленні прес-служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Анатоль_ Показати IP 10 Травня 2015 15:01
що таке варта порядку? хто фінансує? хто їх хозяїн?
не пацик Показати IP 10 Травня 2015 15:15
шановні не смішіть і незліть людей тими любуряками із варти порядку : ще раз нагадую в Украіні на одного працюючого 2 пенсіонера : на одного громадянина 4 вартових правопорядку : перше вже скоро невсилі будуть утримувати пенсіонерів бо самі скоро підуть на пенсію як доживуть : а стільки вартових правопорядку ми громадяни непотребуем-: в державі повинен діяти ЗАКОН один для всіх :- беріть тих вгодовани вартових на фізичну роботу нема чого по місту в формі швендяти і хер знае в які ? хто яку собі купив -нашив шевроне і вже начальник ? смішно і стидно
Стара вижва Показати IP 10 Травня 2015 16:44
А командир Варти порядку САША Курилюк на фото ???,тоді порядок в місті буде ,він і в партіі регіонів порядок тримав тільки генерал був інший, ну нічого неміняється......
Варта Палиці Показати IP 10 Травня 2015 17:29
Ясна річ, що Палиці треба мати свою армію на Волині, для забезпечення "правильного" результату виборів
Patrik Показати IP 10 Травня 2015 17:46
Не "Варта порядку", а Лучани та гостi Луцька не допустили "жодного iнциденту", за що iм честь i слава. На що здатнi цi смiшнi животатi дядьки у рiзних допотопних мештах з "Варти порядку" не важко здогадатись...
Роман до Patrik Показати IP 11 Травня 2015 10:40
Я вчора не допустив снігопад!
лучанин Показати IP 10 Травня 2015 18:56
Між групами був встановлений надійний зв’язок завдяки сучасним радіостанціям, які були надані «Варті порядку» Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк».а не краще було б віддати їх хлопцям на передову,а не понтуватись тут?
луцьк Показати IP 10 Травня 2015 20:02
менти а вам не стидно терпити таке приниження
саша Показати IP 10 Травня 2015 20:03
просто понти
ЛУЧАНИН Показати IP 10 Травня 2015 21:15
в нас вже скільки людейв уніформі що ми схожі на валикий полігон......
порядок Показати IP 10 Травня 2015 21:36
Судячи із фотографій,то там і не потрібно ніякого порядку наводити.Люди відпочиваючи гуляють по парку.І якщо ця "варта"призначена тільки в парку попіаритись (бо в місті її ніхто не бачив),то вона потрібна,хіба що для Палиці,звісно якщо оберемо МЕРОМ.Але оберемо,бо нам не займати досвіду як вибирати.Палиця вже проінформував,що міліард "кине" на Луцьк і ми готові за Палицю віддати не тільки голос,а все,що буде потрібно.
Без імені Показати IP 10 Травня 2015 22:14
Люди, як вам не стидно.. Фонд робить стільки добрих справ для людей міста, а ви бачите тільки один негатив. Скажіть ,а хто ще щось робить в Луцьку? А можливо то Романюк піариться, бо хоче далі бути мером. Палиця настільки самодостатня людина, що йому не потрібно йти в мери. А якщо й захоче, то обов’ язково переможе і "Варта порядку" йому буде не потрібна. Лучани його самі оберуть. А те , що в Україні війна і можливі теракти, то ви своїми курячими мізгами не подумали. "Варта порядку" дійсно дієва структура, І треба дякувати , що фонд Ігоря Палиці передбачив забезпечення спокою на території міста, а ви свині ще й не вдячні.
Patrik до Без імені Показати IP 11 Травня 2015 07:46
Щойно ви, рекламуючи фонд I. Палицi, зробили йому ведмежу послугу, не заслужено обiзвавши людей "невдячними свиньми"... Переконаний, що Iгор Палиця - пряма протилежнiсть вам, в противному разi на майбутнiх виборах за нього проголосують тiльки члени "Варти порядку"...
віра до Patrik Показати IP 11 Травня 2015 12:18
Завжди з повагою відношусь до вашиз коментів, але не сьогодні!!!!
Patrik до віра Показати IP 11 Травня 2015 19:41
Даже шкода, що не догодив Вам, але така моя на даний час суб'эктивна думка.
де була варта Показати IP 10 Травня 2015 22:41
рік навзад коли місто знищувалось молодиками в намордниках.дуже великій сумнів в тому що вони заробивші на знищенні золотого батона всі поперлися на донбас у складі всу
брехня Показати IP 10 Травня 2015 23:07
9.05 увечері мого знайомого пограбували на привокзалці
поха до брехня Показати IP 11 Травня 2015 08:30
це були ми з ватри порядку ато в парку скучно)
луцьк до поха Показати IP 20 Травня 2015 21:36
не жартуйте так, не всі гумор розуміють! Мене цікавить інше. Сьогодні у місті Луцьку кожна матір або батько може спокійно відпустити свою дитину у садочок, школу, інститут і т.д....... Мені якось все одно, як буде називатись чи до якої організації буде належати людина, яка буде забезпечувати порядок в місті. Те що пересічні громадяни не бачать роботи цих людей (міліція, варта порядку, самооборона і т. д. ...) не означає, що ці люди нічого не роблять для спокою в місті! Повірте, якщо не було б цих організацій грабежів, розбоїв та вбивств було б набагато більше! У цей важкий час головне - зберегти людське життя - воно безцінне! Клацати по клавіатурі простіше і спокійніше, сидячі в місті, де "хтось" подбав за твою безпеку!
Без імені Показати IP 11 Травня 2015 10:18
Рекламувати фонд Ігоря Палиці я не збирався. Він своєю працею і добрими справами давно себе зарекомендував. А свині це ті , що про нього та його фонд пишуть такі "гарні "дописи. Це не стосується всіх мешканців Луцька, а тільки таких , як Ви.
Patrik до Без імені Показати IP 11 Травня 2015 11:21
Ваша позицiя менi цiлком зрозумiла, тiльки ви тепер Палицi пояснiть, чому взяли на себе таку вiдповiдальнiсть, щоб дозволити собi на сайтi ВН обзивати свиньми дописувачiв ВН, якi, до речi, також мешкають в Луцьку i обов'язково пояснiть Iгорю, для чого йому такий безгратний негативний пiар.. Впевнений, що вiн вам подякуэ.
ветеран патріку до Patrik Показати IP 11 Травня 2015 13:28
Той, хто назвав тебе свинею, це ще за лагідно. Для того, щоб відкрити рота, треба знати правду. Ігор Палиця прийшовши в Одесу відразу почистив від сепаратюг МВС, СБУ,не давши цій наволочі жодних шансів, без піару. За словами одеситів, там давно вже був би Лугандон. Місту Луцьку ним була надана допомога в сумі понад 100 млн.грн. А де ж інші благодійники міста й області, які мають не менші доходи?
Лучанин Показати IP 11 Травня 2015 10:24
Усіх поголівно, на чолі з командиром, "вартових порядку" відправити в зону АТО. А понтуватись у мирному місті в камуфляжі може тільки послідовник моторил та гіві...
Без імені Показати IP 11 Травня 2015 10:37
Давайте відправим і вас "лучанин " і всіх з МВС та інших подібних структур в зону АТО. Тоді , можливо і війна завершиться. А вам поперек горла та "Варта порядку " стала.
Лучанин Показати IP 11 Травня 2015 11:11
Зразу видно чиє видання "Волинські новини". "Варта порядку" не допустила... Чого не допустила? Лучани українці. Прояви сепаратизму відсутні.
Без імені Показати IP 11 Травня 2015 11:30
Ви так обізнані.Браво! То можливо ви "лучанин" зовсім не лучанин. Сепаратизм це не про лучан. Згоден. Ви би хотіли того, що відбувається в інших містах? Але де "Варта Порядку" Єремеєва, Мартиняка , Івахіва та й Гузю пора подумати, як прикластися до справи, а не до корита.Так легко тільки Палицю зачіпати. І я не з "Волинських новин". Я дякую п. Ігорю, що він один є меценатом в Луцьку. Перечислені депутати не доросли до того, щоб відірвати від себе любимих копійчину і поділитися з ближнім.
007 Показати IP 11 Травня 2015 11:41
Наш українських менталітет. Сам не можеш нічого зробити - обі**ри того хто може! Замість того,щоб звинувачувати нехай би кожен сам взяв і зробив.Самі слідкували за порядком.Щоб не бухали на дитячих майданчиках, не віджимали грошей і телефонів ...На словах всі герої...А як робити, то нікого нема.Львів не менш українсько настроєне місто і все одно комуняка брав прапор і ішов..Добре, шо не дозволили йому вийти..Аналогічна ситуація з футболом.Хлопці з Варти прийшли, допомогли міліціянтам і все добре...ніяких ексцесів. Кому ж вона заважає так????
Без імені для Patrik Показати IP 11 Травня 2015 11:54
Я не всіх дописувачів ВН називав свиньми, тільки вас Patrik. Бо нормальна людина не буде писати таку туфту, та й ще на замовлення. Пробачте, але це так виглядає. Зразу видно, що Палиця Вам поперек горла стоїть, о перепрошую, напевно, вашим босам.
Patrik до Без імені для Patrik Показати IP 11 Травня 2015 19:10
Дякую за вiдвертiсть, але ви, на жаль , самi собi суперечите, бо обзиваэте не винятково мене одного (уважно читайте своi попереднi коменти)... Не потрiбно лукавити... Щодо I. Палицi, чи ви побачили в моiх коментарях аналогiчнi до ваших висновки чи можливо прояв неповаги? Тепер уважно читайте моi коменти... Висновок: "Не шукай в оцi брата своего смiтинку, коли у твоiм оцi колода!". До речi, щодо моiх босiв, то Вiн у мене один-эдиний - Господь-Бог...
Луцьк Показати IP 12 Травня 2015 01:01
респект "Варті порядку"!!!!
Patrikу від без імен Показати IP 13 Травня 2015 13:32
Я тішуся, що є люди які щиро вірують в бога. Надіюсь, що він вам відкриє очі на всю правду і на всю брехню , яка точиться кругом нас. І ви реально зрозумієте, що фонд та Ігор Палиця щиро допомагають лучанам. А та скалка не тільки у вашому оці, вона ще в багатьох засліплених та незрячих сидить. То хай вам бог відкриє очі та душу і ми просто скажемо благодійникам "дякую". А з вами повірте мені вже просто не цікаво спілкуватися. І тому я вам говорю : прощайте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus