USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МВФ може вимагати дострокових виборів в Україні, - економіст

27 Лютого 2017 23:13
МВФ цілком може зажадати проведення дострокових виборів через неефективне використання раніше виділених коштів нинішньою владою.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав економіст Андрій Новак.

«Співпраця з МВФ - це не чисто економічний процес або фінансова операція. МВФ - це один з каналів світової підтримки, і не тільки економічної, але і політичної. На рівні «великої сімки» є принципове рішення підтримувати Україну як державу, яка на сьогоднішній день власними силами, ресурсами і людьми зупиняє агресію РФ, щоб вона не перекинулася на цивілізований світ», - написав він.

Економіст вважає, українська влада використовує надані МВФ кредити неефективно, тому незабаром можуть бути озвучені вимоги її змінити.

«Єдина проблема, яка може виникнути в переговорах, буде стосуватися навіть не стільки якихось реформ, а того, що кредити МВФ використовуються неефективно. Цілком може бути якась форма внутрішньо політичних вимог до України. Наприклад, проведення дострокових виборів, щоб Україна отримала більш ефективну владу і політиків », - додав Новак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 28 Лютого 2017 03:54
А якщо МВФ скаже що буде давати кредити тільки тоді, коли українців буде 25 млн., то тоді що вже будуть виробляти??? Жити своїм розумом і економічним потенціалом не можна??? Не буде що розкрадати???
Мін до Я Показати IP 28 Лютого 2017 08:00
Не 25, а 15 млн. і не скаже, а вже сказав.
іванко Показати IP 28 Лютого 2017 08:41
УЛЬТРА ГІДНІСТЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus