USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

МВФ відклав засідання про виділення траншу Україні

19 Березня 2017 22:51
Рада директорів Міжнародного валютного фонду (МВФ) перенесла на короткий термін запланований на понеділок розгляд питання про завершення третього перегляду Програми розширеного фінансування України, повідомляється на офіційному сайті Міністерства фінансів України, передає Інтерфакс.

"Перенесення термінів проведення засідання викликане виключно потребою в уточненні розрахунків щодо економічних наслідків від заходів, застосованих Україною у відповідь на блокаду, та захоплення українських підприємств на непідконтрольних Уряду територіях Донецької та Луганської областей, а також у зв’язку з визнанням російською стороною "документів", виданих на цих територіях", - йдеться в повідомленні.

"Уточнення цих розрахунків важливе для обох сторін задля максимальної ефективності програми. Відповідні консультації вже розпочато. Плануємо їх завершити у найкоротші терміни", - зазначив міністр фінансів Олександр Данилюк.

Нагадаємо, питання третього перегляду програми розширеного фінансування EFF для України зникло з порядку денного ради директорів Міжнародного валютного фонду на 20 березня. Яка-небудь інформація про причини таких змін на сайті Фонду відсутня. Порядок денний розписаний до 24 березня і питання України там немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кастрюлька Показати IP 19 Березня 2017 23:26
Весь мир с нами, кричали они...
Sieger Показати IP 19 Березня 2017 23:56
МВФ починає прозрівати і розумнішати. Це добре.
ТТ Показати IP 20 Березня 2017 00:29
ПІСЛЯ 24 БЕРЕЗНЯ БАКС І РВАНЕ ЗА 30-КУ, НАРЕШТІ В ЕУРОПІ ПРОЗРІЛИ ПІСЛЯ ТОГО ЯК ТРАМП РОЗПОВІВ МЕРКЕЛЬ ЯКОГО БЕРЕГА СЛІД ТРИМАТИСЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus