USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МВС терміново реконструює військове містечко на Волині задля емігрантів?

29 Жовтня 2008 18:17
Управління Міністерства внутрішніх справ у Волинській області фінансуватиме реконструкцію військового містечка у селі Журавичі. Про це повідомляють 29 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією 29-го номера інформаційного бюлетеня «Вісник державних закупівель», Управління МВС України у Волинській області оголосило відкриті торги на «роботи з реконструкції приміщень військового містечка під пункт по утриманню емігрантів на 350 місць» у селі Журавичі Ківерцівського району. Конкурс має відбутися 12 листопада.
Термін виконання робіт – листопад-грудень 2008 року. Цікаво, що це оголошення у «Віснику держзакупівель» пішло під грифом «терміново в номер».
Довідково:
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 12 вересня 2008 року у селі Журавичі Ківерцівського району відкрив пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України. Пункт утримування зведено на базі колишнього військового містечка за всіма європейськими стандартами.
У «Волинських Новин» є сумніви, чи в повідомленні УМВС на Волині йде мова саме про цей об’єкт, адже у оголошенні вживається термін  «емігранти». Він означає тих осіб, які виїжджають за межі держави, а не в’їжджають до неї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus