USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині військове містечко повернули державі

12 Січня 2015 13:27
Військова прокуратура Західного регіону України не допустила вибуття з державної власності земель оборони площею 50 гектарів.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Волинський окружний адміністративний суд задовольнив позов військового прокурора Луцького гарнізону та скасував незаконне розпорядження Волинської обласної держадміністрації.

Вказане розпорядження погоджувало передачу до комунальної власності без дозволу Міністерства оборони України 50 гектарів земель військового містечка Володимир-Волинського гарнізону вартістю понад мільйон гривень.

Після відповідних дій військової прокуратури державні інтереси у сфері земельних відносин захистили.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що влітку 2013 року прокуратура Західного регіону України також ініціювала службове розслідування та перевірку Волинською прокуратурою фактів порушень земельного законодавства.

У повідомленні йшлося, що територія Володимир-Волинського військового полігону, загальною площею 6427 гектарів, перебуває у занедбаному стані. На земельних ділянках військового полігону здійснюється незаконне видобування корисних копалин місцевого значення, тобто піску, розміщуються несанкціоновані сміттєзвалища.

Водночас, у декількох місцях на території військового полігону знаходяться численні незаконні землекористування. Вказані порушення вимог земельного законодавства призводять до забруднення та псування земель оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Це вмiти треба Показати IP 12 Січня 2015 15:39
50 га за 1 млн. гривень.
свояк Показати IP 12 Січня 2015 17:47
Це що ж міський мер Володимира-Волинського Петро Данилович Саганюк тепер пролетів із тою землею чи що таке. Бо він хвалився шо та земля тепер належить місту... !! А шо ж тепер Петру Даниловичу скажуть його младореформатори з міської ради. Так пролетітити, так пролетіти!!
панда Показати IP 12 Січня 2015 19:08
І піском торгувате володимирський мер тепер не буде?(лапу вже давно наклав на пісок,що на полігоні)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus