USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ми так будемо ще десять років воювати. Цим користується влада», - волинський боєць

22 Червня 2016 10:15
Влада користується тим, що зараз війна. Все списують на війну, - вважає волинський боєць добровольчого батальйону «Донбас-Україна» з позивним Шансон. Він – з Ковеля. На сході України перебуває з літа 2015 року. Вдома останній раз був восени, але каже, що не хоче, аби усі жахи війни дісталися до його дому, – пише Громадське.Волинь.

«Як дивишся на все це, виходить, що в нас не війна, а просто «совєтська» арія. Є генерали, які нічого не розуміють і дають нерозумні команди. Це перемир’я незрозуміле. Нас обстрілюють, а нам не приходить команда відповідати. Моя думка – що всі продані. Що Президент, що ці всі генерали. Ми для них - ніхто», – каже боєць.



На його думку, іловайський котел – це спроба знищити усі українські добровольчі батальйони. «Була війна, коли були добровольчі батальйони. Чого їх тоді в Іловайську здали? А це є факт. Все тому, що це невигідно. Ось зараз є українська армія. Нею можна керувати. Є генерал, який дає накази. А тоді хлопці самі для себе вирішували, куди йти та що робити. І ось ця система тепер нас ламає», – розповідає «Шансон».

Боєць впевнений, що Україна має достатньо сил, аби відвоювати Донбас. Проте, на його думку, цей конфлікт намагаються заморозити. «Ми так будемо ще десять років воювати. Цим користується влада. Чому погано живеться? – Тому що війна. Все «списують» на війну. Але якщо позбирати усіх військовослужбовців. Місяць, максимум два і ми зможемо це все відвоювати. Не будемо вже говорити про тиждень-два, тому що не так все там просто. А якщо так лишити, як є, то так 10-15 років ще буде, що то там «двухсотий», то тут. А це ж чиїсь діти, чиїсь батьки», – розповідає доброволець.

«Я коли дивлюсь на оце все, що тут зараз відбувається. То я не хочу, щоб це все в мене вдома було», – додає чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Люд Показати IP 22 Червня 2016 10:45
Люди, піднімайтеся! Піднімайтеся проти цих кровопивць порошила і гройсмана!!! Не буде кінця цій війні, поки вони при владі! Вони нас за бидло мають, люди - відкрийте очі!!!
патріот Показати IP 22 Червня 2016 11:13
"А тоді хлопці самі для себе вирішували, куди йти та що робити." Вибачайте але то вже не армія, а анархія! У любій армії треба щоб була залізна дісципліна і командування! Інше питання про якість командирів, але не що хочу - те й роблю!!! Деякі вже "наробили"...
00 до патріот Показати IP 22 Червня 2016 11:33
От таких дисциплінованих розумників армії якраз не вистачало тоді. Ці хлопці не в армію йшли, а захищати Батьківщину - різницю розумієш?
Анонім до патріот Показати IP 22 Червня 2016 12:00
подивіться на генералів доморощених які замість підвищувати боеготовність займалися тим і там де приносить прибутки , до прикладу в маневицькому районі до 2014 року працювали по лісах і присадибних ділянках(рубали дрова і таке інше )солдати строковоі служби яких генерали-проФФесіонали так вчили воювати , і не потрібно розказувати що іх вже таких нема , після кожноі псевдореформи всі вони десь випливають, і хотілосяб щоб газета надрукувала матеріал про тих військових які в маневичах 3 роки воювали, чи відкриті якісь справи , а то справи прокурорчики бідолахи відкривають тільки на добровольців
Анонім Показати IP 22 Червня 2016 11:16
Читайте, ура-патріоти! Зарубіть собі на носі, що сказав цей чоловік! Невже владі стільки треба людей положити там , на сході, щоб виправдати війною свою ненажерливість, підвищення цін і тарифів та ін. злочини? Чого ви киваєте на Росію весь час? Подивіться, хто дійсно, як колись пани, гнобить, знущається і п'є кров з українського народу!!!
Демобілізований Показати IP 22 Червня 2016 12:27
Владі вигідно свою імпотентність і всі негаразди в державі списувати на війну . Потрібно прийняти рішення : - провести активні бойові дії і очистити Донбас від сепарів , або розійтися по домівках і не грати у війнушку і не калічити людей ...
Анонім Показати IP 22 Червня 2016 12:39
без генералів у війні не переможеш, але це повинні бути справжні полководці
Соленый до Анонім Показати IP 22 Червня 2016 15:22
побеждает не полководец а солдат, вооруженный оружием, превосходящим оружие противника.
гевк Показати IP 22 Червня 2016 12:58
Тобто молодий воїн в масці гарантує перемогу у разі загальної та повної мобілізації? Якщо він гарант - чому в масці? А Президент і генерали нічого не розуміють в житті?!!
любопитний фінансист Показати IP 22 Червня 2016 13:06
Подивишся на хлопців молодих, які відійшли у вічність, всі гарні, як на підбір, питається, за що і за кого.
Толян Показати IP 22 Червня 2016 13:22
А в нас і без війни повна анархія на робочих місцях. КОРУПЦІЯ, ЗДИРНИЦТВО, ПІДЛАБУЗНИЦТВО. ПРИНЦИП я начальник, ти -дурак, плати гроші, бо вижену з роботи.
Коля Показати IP 22 Червня 2016 13:24
Це правильно - війна всюди. ЗЛО ПЕРЕМАГАЄ.
Катя до Коля Показати IP 22 Червня 2016 13:51
Коля ти стопроцентно правий. Зло скріь і повсюди.А ми мільйони українців не можемо з цим справитись.Якийсь ситий,годований генерал керує з Києва,жручи ікорочку і запиваючи коньячком,як воювати нашим хлопцям. Йому видно з пяного фейса. Ви сидіть хлопці чекайте, вони хай стріляють, вас убивають, а ви чекайте,коли проснеться ситий генерал і дасть команду.Це вже дійшло до маразму.Або їх вигняти, або хай ідуть скрізь.Ну досить помирати защо і за кого?
Соленый Показати IP 22 Червня 2016 15:20
И сказано в Библии... " и живые позавидуют мертвым". Так и будет. Аминь.
василь Показати IP 22 Червня 2016 15:38
в перші дні війни патріотизм зашкалював в людей , всі надіялися на зміни , на краще життя для дітей онуків , за три роки стало тільки одне псевдопатріоти які у вишиванках ходять і при тому крадуть нагло ,тіж самі рила при владі , тіж повадки , і дійсно сьогодні в людей одне питання заради чого ті смерті , якщо теж що було три роки тому так і залишилося , а по рівню життя ми спустилися на рівень африки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus