USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Ми цього не замовляли»: Зеленський – про вибух на Кримському мосту

20 Жовтня 2022 22:08
Україна не причетна до вибуху на Кримському мосту, який стався 8 жовтня 2022 року.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю CTV News, передає ТСН.

«Ми цього точно не замовляли, наскільки мені відомо. Вони (влада в РФ, – ред.) мають серйозні внутрішні розбіжності між військовими і їхніми спецслужбами, розвідкою. Там багато вертикалей влади. Це велика система. У Радянському Союзі це був КДБ. Сьогодні ця система складається з кількох гілок, які постійно вирішують, хто з них головний», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, вранці 8 жовтня на Кримському мосту стався потужний вибух, що спричинив пожежу. Окупаційна влада Криму заявила, що на мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Так званий глава «парламенту Криму» казав, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили «українські вандали». А Путін назвав це «терактом» і звинуватив спецслужби України.

У РФ повідомляли про трьох загиблих внаслідок вибуху на Кримському мосту. Згодом кількість жертв, за даними росЗМІ, зросла до п’яти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus