USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вибух на Кримському мосту: в РФ шукають винних, названо власника фури, що нібито підірвалася

8 Жовтня 2022 17:22
У РФ назвали ім'я власника вантажівки, яка, імовірно, вибухнула на Кримському мосту, що призвело до його часткового обвалення.

Відео з автомобілем з'явилося в Telegram-каналі Mash, передає УНІАН.

На розміщених кадрах можна побачити, як фура, яка, за версією російських ЗМІ, підірвалася на Кримському мосту, перетинає пост Державної інспекції безпеки дорожнього руху.

Повідомляють, що автомобіль оглянули і не виявили нічого підозрілого. Водій не викликав підозр і показав усі документи, машину не заганяли на рентген. Вантажівка була повністю завантажена, а в причепі, імовірно, була палетна плівка на піддонах. Зазначають, що за кілька хвилин після перевірки вантажівка нібито підірвалася в русі.
Називають і ім'я власника фури – Борис Юсубов з Краснодара. Його родичі повідомили журналістам, що він продав автомобіль, але новий власник не переоформив його на своє ім'я.
Раніше Слідком РФ заявив, що за місцем проживання власника вантажівки розпочато слідчі дії.

«Це житель Краснодарського краю, за місцем його проживання розпочато слідчі дії. Вивчають маршрут пересування автомашини і відповідну документацію», – заявили в СК РФ.

Також відомо, що внаслідок вибуху на Кримському мосту, за попередніми даними, загинули троє людей. Це, власне, водій фури та пасажири легковика, що їхав поряд із вантажівкою, яка вибухнула. Ідеться про тіла чоловіка та жінки. Їхні особи встановлюють.

Нагадаємо, потужна пожежа на одній з ділянок Кримського мосту спалахнула вранці 8 жовтня. Окупаційна влада Криму заявила, що на Кримському мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Тим часом так званий глава «парламенту Криму» Константинов повідомив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили «українські вандали». Деякі ЗМІ пишуть, що за підривом Кримського мосту стоїть СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus