USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ми, українці, вміємо боротися за краще життя», – волинський тероборонівець на псевдо Петрович

6 Жовтня 2023 08:08
Пан Андрій на псевдо Петрович має звання майстер-сержанта і служить на посаді техніка першої стрілецької роти у Камінь-Каширському батальйоні Волинської бригади тероборони.

На військову службу чоловік вступив далекого 1985 року. Прослуживши майже чверть століття, вийшов на пенсію. Проте вже за кілька років – після анексії Криму та вторгнення російських військ на Донбас – знову став до лав ЗСУ, пишуть на сторінці 100-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ у Фейсбуці.

«Брав участь в АТО. Після демобілізації дізнався, що в Україні створюють Сили територіальної оборони. У 2019 році підписав контракт резервіста з Камінь-Каширським батальйоном Волинської бригади тероборони. Ми постійно тренувалися, виїжджали на стрільби. У перший день широкомасштабного вторгнення я вже був у строю рідного батальйону», – розповідає Петрович.

Читати ще: Тренер із джиу-джитсу та двоє його синів служать у Волинській бригаді тероборони

Удома на досвідченого бійця (майже 30 років вислуги!) чекають родина, друзі та німецький вівчар Арнольд. А ось досвід сімейного життя у пана Андрія ще більший!

«1 березня буде 35 років, як ми разом з моєю Катериною», – усміхаючись, розповідає вусатий майстер-сержант.

Як і кожен боєць, Петрович мріє повернутися додому з Перемогою. І аніскільки не сумнівається, що так воно й буде:

«Бо ми, українці, вміємо відстоювати своє і вміємо боротися за краще життя. А вони – просто «совок», приречений на поразку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майдан Показати IP 6 Жовтня 2023 08:37
У чому краще життя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus