USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Ми всі – одна команда», - Андрій Тлумак про вольову перемогу «Волині»

10 Серпня 2019 22:54
Пропустивши у першому таймі двічі, «Волинь» зуміла зібратися у другій половині зустрічі та за чотири хвилини забити три голи, вирвавши перемогу. Головний тренер лучан Андрій Тлумак наголосив, що всі гравці і члени клубу – це одна команда, тож в другому таймі всі билися один за одного.

Про це йшлося на післяматчевій пресконференції.

Головний тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк відзначив, що сьогоднішній футбол можна прирівняти до боксу: один нокдаун, другий нокдаун та нокаут.

«Команда 2:0 виграє на виїзді... У перерві я попросив хлопців, щоб вони не дали слабину, тримали таку ж оборону, як у першому таймі, але за три хвилини ми пропустили три голи. Нам є над чим працювати. Якщо чесно, то я засмучений, але ми зробимо висновки і рухатимемося вперед. Ми знали, що граємо з командою, яка ставить перед собою завдання. Якщо взяти виконавців, то багато з них пограли в Прем’єр-лізі. Я сам грав п’ять років у «Волині», тому хотілося показати свою команду. Хотілося б похвалити і нашого воротаря, і воротаря «Волині», бо вони зіграли дуже добре», – зазначив Володимир Ковалюк.
Також тренер гостей відзначив, що сьогодні було багато боротьби та свистків арбітра, однак йому сподобалося, що «Волинь» не опустила руки, тож він побажав команді успіху, наголосивши, що лучани мають грати у Прем’єр-лізі.

Натомість головний тренер «Волині» Андрій Тлумак відзначив, що сьогоднішній матч сподобався вболівальникам, але для тренерів був дуже важким.

«Якщо взяти по грі, то перший тайм ми почали, як і домовлялися, агресивно. Створили багато моментів, але нашою проблемою була реалізація. І з «Авангардом», і з «Рухом» ми створювали велику кількість моментів, але ми не змогли виграти у тих матчах. У футболі ніхто не відміняв правила: не забиваєш ти – забивають тобі. Сьогодні ситуація була дещо схожа. Величезне дякую футболістам, адже в другому таймі вони реалізували потрібні моменти», – розповів Андрій Тлумак.
Він наголосив, що футболістам після перерви потрібно було показати, що ми разом – одна команда, адже на цьому постійно наголошується.

Щодо селекції, то коуч відзначив, що до команди приєднався досвідчений нападник Віталій Пономар, також хотіли залишити Ігоря Карпенка, але «Карпати» його забрали до себе.

«У нас є швидкий Волошинович, Кожанов, які можуть грати в нападі, ми можемо перебудовуватися, це не проблема в гравцях. Проблема в тому, щоб пройшов цей злий рок. Будемо забивати – будемо перемагати легше, ніж сьогодні», – резюмував Андрій Тлумак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus