USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» перемогла «Прикарпаття» – 3:1

1 Травня 2019 20:45
Луцька «Волинь» здобуває чергову перемогу – цього разу над «Прикарпаттям» в Івано-Франківську.

Матч відбувся 1 травня на стадіоні «Рух», йдеться на сайті ФК «Волинь».

Тренерський штаб «Волині» зі стартових хвилин матчу проти «Прикарпаття» випустив той самий склад, який починав гру попереднього туру проти «Інгульця». І уже на перших хвилинах «Хрестоносці» притиснули господарів поля до власної карної зони, організувавши декілька небезпечних моментів.

Найкращим із них був удар Сіаваша Хагназарі, удар якого Іван Піцан перевів на кутовий, а також удар головою Младена Бартуловича після кутового, який пролетів повз бокову стійку. Надалі «зелені» зуміли трохи вирівняти гру, однак як виявилося, наші футболісти просто зробили паузу перед черговим піком своєї активності. У середині тайму особливо активним був Ігор Карпенко – спочатку його удар з гострого кута парирував голкіпер, а потім він як слід не дотягнувся до прострілу з правого флангу. Утім, гол у ворота «Прикарпаття» таки стався – Артур Западня прострілив з лівого флангу на Хагназарі, а той, обробивши м’яч, без шансів для Піцана відправив його у ворота – 0:1!

Активність волинян давала свої плоди – захист господарів раз за разом не встигав за діями підопічних Андрія Тлумака. На 36-й хвилині Хагназарі міг відзначитися уже асистом, однак після його пасу Денис Кожанов пробив повз дальню стійку. А вже за хвилину волиняни святкували друге взяття воріт. Василь Курко виконав довгу діагональ на Западню, а той у свою чергу головою скинув «кулястого» на хід Карпенку: молодий форвард «Волині» реалізував вихід віч-на-віч з воротарем та нарешті перервав свою довгу гольову мовчанку – 0:2. Господарі кинулися відігруватися, однак ледь не отримали ще один гол у власні ворота – Бартулович не зумів реалізувати простріл Кожанова. А наприкінці тайму в усій красі себе проявив Міха Горопевшек. Спочатку словенець підставився під фактично гольовий удар Романа Кузьмина, потім перервав подачу з кутового і побіг разом із нападниками у контратаку – у підсумку він віддав гольову скидку на Бартуловича, який забив третій гол «Волині» у матчі. Щоправда, й на цьому тайм не завершився. Володимир Боришкевич ударом з-за меж карної зони влучив у руку Курку, а арбітр вказав на «точку». Ярослав Конкольняк упевнено реалізував пенальті та відправив команди на «антракт» за рахунку 1:3.

У другому таймі волиняни продовжували володіти територіальною перевагою, однак найгостріші моменти для голів втрачали гості. Спочатку невелика паніка біля воріт «Волині» сталася після подачі кутового – міг забивати Роман Барчук, а потім м’яч ще довго тинявся по штрафному майданчику «Хрестоносців» - на щастя, відбилися. На 72-й хвилині гри гравці «Прикарпаття» мали ще одну шикарну нагоду для взяття воріт – Богдан Оринчак у шпагаті замикав простріл з флангу, однак нашу команду врятувала поперечина. А ще за три хвилини знову до кінця відпрацював Міха, який сміливо кинувся під удар Барчука. Свій сейв зробив і Піцан, який відбив удар Анатолія Ульянова після подачі зі штрафного. Волиняни зуміли довести матч до перемоги, однак неприємний присмак все ж лишився – уже на останній доданій арбітром хвилині другу жовту картку отримав Сергій Петько, який з’явився на полі у середині тайму. Та все ж, фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу «Волині», яка вивела нашу команду на третю сходинку таблиці Першої ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 2 Травня 2019 11:04
Вийдуть хоть в нормальну лігу? чи так і будете по селам їздити???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus