USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Микола Романюк готовий очолити молодіжну громадську організацію

27 Червня 2008 17:28
Голова облдержадміністрації Микола Романюк поділився із молодими активістами Волині власним юнацьким комсомольським досвідом роботи. Він сказав, що цього досвіду вистачить, аби очолити молодіжну громадську організацію. Наразі ж волинський губернатор слухав пропозиції молоді щодо вирішення її проблем, – 27 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Голова ОДА Микола Романюк повідав лідерам молодіжних громадських організацій, головам студентського самоврядування та молодіжним лідерам регіону про свою комсомольську діяльність у юні роки. «У мої роки багато чого робилось на ентузіазмі», – зауважив він. Пан Романюк не згідний із думкою, що сьогодні молодим людям нічого не цікаво.
 
Також він вислухав усі пропозиції та скарги молодих активістів щодо проблем молоді. Одними із найактуальніших стали – відсутність у студентського самоврядування державного статусу, проблема із житлом і роботою для студентів, проблеми молоді у селах.
 
Вирішення житлового забезпечення планується шляхом побудови студентського містечка. Ситуацію у сільській місцевості пан Романюк пропонує покращити за рахунок розвитку спорту та ремонту в 2009-му сільських будинків культури. Також прозвучала ідея восени цього року провести тренінг для сільських вчителів, під час якого розповісти, як краще організувати молодіжну організацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus