USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Микола Романюк привезе волинським шахтарям зарплату?

6 Лютого 2009 15:32
Сьогодні голова облдержадміністрації Микола Романюк разом зі своїм заступником Василем Дмитруком, перебуваючи із робочою поїздкою у Києві, зустрілися з Міністром вугільної промисловості України Віктором Полтавцем. Про це 6 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Під час зустрічі обговорювали проблеми вугільної галузі, зокрема, порушувалось питання завершення будівництва шахти №10 «Нововолинська». Сторони досягнули домовленостей про виділення 480 мільйонів гривень, що дозволить у грудні 2009 року ввести в експлуатацію її першу чергу.
Як інформує сайт Волинської ОДА, також порушували питання виділення дотаційних коштів з Держбюджету на фінансову підтримку видобутої та реалізованої тони вугілля, а також на технічне переоснащення шахт ДП «Волиньвугілля».
Окремо голова облдержадміністрації Микола Романюк говорив і про погашення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям. Міністр вугільної промисловості Віктор Полтавець запевнив, що працівники галузі до кінця лютого отримають зароблені гроші.
Що ж до будівництва житла гірникам, то міністр з розумінням підійшов до шення цієї проблеми. Він пообіцяв, що у другому півріччі виділять необхідні кошти для розвитку соціальної інфраструктури шахтарського міста.
Крім того, сторони обговорили питання майбутньої діяльності державного підприємства «Волиньторф». Голова облдержадміністрації звернувся з проханням включити структуру в перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, мовляв, приватизація  призведе до здорожчання торф’яної продукції. У свою чергу міністр зазначив, що повністю підтримує порушену проблему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus