USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Микола Томенко вважає свою гуманітарну політику ефективнішою за державну

13 Червня 2009 12:00

 Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко презентував власні напрацювання в царині культури. Про це йшлося під час брифінгу для представників ЗМІ у Луцьку 12 червня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

 
Пан Томенко розповів про власну книгу «Український романтик Микола Гоголь» і про акцію, присвячену цьому письменнику. На думку пана Томенка, Гоголя  у своїй творчості виступає у двох іпостасях – як український романтик та як російський реаліст і сатирик.
 
Віце-спікер закликав підтримати офіційного претендента від України у Всесвітньому конкурсі «7 нових чудес природи» – заповідник «Асканія-Нова». За словами Микола Томенка, зараз український претендент посідає у своїй категорії 14-те місце з 55-ти. Для того, щоб пройти до наступного етапу «7 нових чудес природи», необхідне мінімум 11-те місце.
 
Народний депутат презентував акцію «Відродимо Запорізьку Січ». Мета її – шляхом благодійних внесків простих громадян добудувати відновлену «Запорізьку Січ» на острові Хортиця. За словами пана Томенка, це перший такого рівня об’єкт, який мають завершити на Україні. Найактивніших жертводавців обіцяють внести у реєстр сучасної Запорізької Січі. Як зазначив Микола Томенко, про це волиняни дізнаються вперше, адже офіційна презентація проекту відбудеться 15 червня у Києві.
 
Заступник голови Верховної Ради прибув на Волинь з нагоди конкурсу «Студентська сім’я – 2009». Тому Микола Томенко поділився власним сімейним досвідом, адже він також одружився, будучи студентом.
 
«Та гуманітарна політика, яку я проводжу, – ефективніша, ніж та, яку реалізовує держава», – сказав віце-спікер. Він зазначив, що у своїх починаннях у галузі культури знайшов повну підтримку з боку телевізійників, які погоджуюються «крутити» соціальну рекламу безкоштовно. Проблематичніше – із зовнішньою рекламою. Серед перспективних проектів – визначення кращих туристичних маршрутів України.
 
Розповів Микола Томенко і про власне бачення сучасної ситуації в політикумі держави. Так, віце-спікера дивує, що народні депутати, котрі балотуватимуться у Президенти, їздять по Україні, розказуючи населенню про бездіяльність Верховної Ради. Натомість самі ці нардепи самі часто не відвідують сесій парламенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 12:04
Два корифана від скромності не помруть ;)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus