USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Миколі Романюку запропонували пропагувати волинську книгу

27 Травня 2009 17:33
Голові Волинської облдержадміністрації Миколі Романюку запропонували крім обговорення політичних і економічних питань, розповідати про прочитані ним книги. Таку ідею подав директор Волинської обласної друкарні Дмитро Головенко під час урочистостей з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії, книгорозповсюдження, – повідомляє 27 травня репортер «Волинських Новин».
 
Під час урочистостей Микола Романюк привітав усіх присутніх із професійним святом та відзначив їхні цьогорічні досягнення. У цьому контексті він акцентував увагу на вдалому проведенні книжкової виставки-ярмарку «Книги Великої Волині», відкритті книжкового супермаркету «Читай.Країна». Крім цього, за 2008 рік було видруковано книг загальним накладом майже сто тисяч примірників. За таку сумлінну і віддану працю губернатор Волині та начальник управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА Юрій Вербич вручили працівникам видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження почесні грамоти.
 
Під час урочистостей до привітань приєдналися директор редакційно-видавничого підприємства «Настир’я» Микола Богуш та директор ВАТ «Волинська обласна друкарня» Дмитро Головенко. Вони подякували обласній владі за підтримку. А пан Головенко запропонував проводити пропаганду книги, щоб залучати до читання якнайбільше волинян. «Нехай Микола Романюк крім обговорення політичних і економічних питань, розповідатиме ще й про прочитані ним книги», – подав пропагандистську ідею директор друкарні.
 
Також відбулося нагородження дипломами та грошовою премією переможців обласного конкурсу «Світ волинської книги-2009» у наступних номінаціях: «Краще поліграфічне виконання книги», «Кращий поліграфіст», «Кращий працівник видавництва», «За художнє оформлення» та «Кращий працівник книгорозповсюдження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марта Показати IP 28 Травня 2009 10:24
Розрекламували ЧитайКраїну, а там ціни - наполовину вищі, ніж у Знаннях. Та й навігація книг не дуже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus