USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Минулого тижня вода забрала життя трьох чоловіків

11 Серпня 2008 12:34
Упродовж минулого тижня відпочинок на річках та озерах області став причиною смерті трьох дорослих чоловіків. Про це 11 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, 7 серпня у водоймі поблизу села Озеро Ківецівського району місцеві жителі виявили тіло людини. З’ясувалося, що 47-річний чоловік не повернувся з купання ще 2 серпня. Фатальним став відпочинок на озері Світязь і для мешканця Рівненщини: 5 серпня 39-річний чоловік потонув під час купання. 9 серпня у місті Рожищі стрибнув із моста в річку Стир і втопився місцевий житель.
 
Загалом із початку року вода вже забрала життя 45 людей, із яких четверо – діти.
 
Довідково:
 
Рятувальники радять бути украй обачними під час відпочинку на водоймах. Не заходьте у воду в незнайомому місці, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. Купаючись на так званому «дикому» пляжі чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега.
 
Проте найкраще купатися там, де є рятувальні служби. Якщо ж вирушаєте відпочивати на водойми з дітьми, пильнуйте особливо: їхня поведінка у воді не передбачувана. Категорично заборонено купатися у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus