USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мистецька акція «Овація»: у Луцьку відзначили переможців, учнів шкіл

2 Жовтня 2020 07:20
У Палаці культури міста Луцька, як підсумок рейтингу серед учнів мистецьких шкіл, відбулась урочиста мистецька акція «Овація». Цей захід поставив собі за мету здійснити моніторинг участі учнів у мистецьких конкурсах та створити атмосферу суперництва і конкуренції серед викладачів, керівників творчих формувань закладів, стимулювати учнів до активної творчої діяльності.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

На урочистості завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту культури Тетяна Гнатів, а також вчителі й учні мистецьких шкіл міста.

Захід було приурочено до Міжнародного дня музики, відтак на глядачів чекав концерт учнів музичних шкіл, лауреатів найпрестижніших мистецьких конкурсів і фестивалів, а також виставка учнів художньої школи.
Учасників акції привітала Тетяна Гнатів, нагородивши учнів та музичні колективи мистецьких шкіл міста за вагомі перемоги у обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, фестивалях спеціальною відзнакою та грошовою винагородою в розмірі однієї тисячі гривень.
«Сьогодні я хочу найперше висловити особливі слова вдячності для викладачів наших мистецьких шкіл за те, що ми змогли завершити минулий навчальний рік та почати цей. Я хочу подякувати батькам за те, що допомагали дітям під час дистанційного навчання, хочу подякувати викладачам за те, що вони, працюючи на ентузіазмі, діляться із дітьми своїм професійним та життєвим досвідом, дарують частинку своєї душі, розкривають таланти та формують дітей як особистість.

Це надзвичайно важливо сьогодні. Чим більше дітей у нас буде займатися творчістю, музикою, художнім мистецтвом — тим більше успішних дітей, які готові нестандартно та креативно мислити ми матимемо у майбутньому, і саме вони визначатимуть, яким стане наше місто», - долучився до привітань Ігор Поліщук та подякував усім, хто долучився до покращень у мистецьких закладах міста.

Потому, за підсумками мистецької рейтингової акції «Овація» серед учнів мистецьких шкіл, за вагомі перемоги у обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях, учням-переможцям було вручено спеціальний диплом та грошову винагороду у розмірі п’яти тисяч гривень. А з нагоди Дня вчителя викладачам мистецьких шкіл було урочисто вручено Подяку міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus