USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мить пам'яті: відкрили меморіальну дошку волинському Герою

9 Травня 2015 10:10
Меморіальну дошку загиблому вояку невизнаної російсько-української війни Ігору Кантору відкрили у Іваничівському районі у селі Грибовиця вчора, 8 травня.

Ігор Кантор - родом із села Грибовиця Іваничівського району. Жив у Нововолинську, в гуртожитку, на вулиці Луцькій. Працював на заводі «Кроноспан». Загинув у бою під містом Амвросіївка Донецької області 15 липня 2014 року. Меморіальна дошка виготовлена коштом мешканця села Грибовиця Сергія Музичука.

До слова, у лютому цього року ім'я волинського бійця, поряд з двома іншими Героям, закарбувалися у меморіальних дошках на фасаді Нововолинського вищого професійного училища, де навчалися хлопці.

У своєму виступі перед присутніми радник голови Іваничівської райради Андрій Бадзюнь подякував батькам Ігоря за те, що виховали воїна і висловив співчуття усім близьким.

«Зараз ми маємо двох ворогів – зовнішнього і внутрішнього. Це – російський агресор і олігархи. На жаль, президент досі не підписав чотири антикомуністичні закони. Те, як розвиваються події в країні, наводить на висновки, що Україною керують ті, кому Україна не потрібна. В цей час ми повинні єднатися і боротися та перемагати», - зазначив у виступі Андрій Бадзюнь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Травня 2015 10:57
Что вам сказать, если вы шануете таких же самых как эти ребята: "За словами керівника Луганської обладміністрації, "Айдар" відкрив "другий фронт" на мирних територіях." PS. Ссылочка на приведенную цитату взята с этой же странички.
Анонім Показати IP 9 Травня 2015 16:34
"Україною керують ті, кому Україна не потрібна" - україною керують США через своїх маріонеток. і роблять вони те, що їм потрібно, використовуючи україну як засіб для ослаблення та знищення росії.
Анонім Показати IP 9 Травня 2015 17:44
коментар було видалено
без імені Показати IP 10 Травня 2015 11:25
Україною керують до сьогодні комуністи і США тут ні до чого. А якщо голова Братства ветеранів УПА на Волині не тільки майор радянської армії, а ще й парторг , це я про Кушніра пишу. Тримає партквиток в сейфі. Видно, ще й до сих пір надіється на переміни. І що він має право очолювати людей , які пройшли катівні НКВС, тюрми, заслання. Він ж в радянські часи відслідковув дітей біля церкви на Пасху , а потім їх за це виключали зі школи. І цікаво хто йому надав статус Ветерана УПА. В нього в родині нікого не було, причетного до УПА. А сам вІн з 1939 року народження. Міг він в 5 років чимось прислужитися воякам УПА, щоб сьогодні їхати до Верховної ради і приймати участь в заходах. Можливо скажете США йому статус ветерана УПА надали. А я думаю, що місцеві друзі з тієї ж партії допомогли.Свої люди більш потрібні. ""Зариблювати " своїх ще й зараз актуально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus