USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Митрополит Ніфонт звершив Божественну Літургію у селищі Стара Вижва

22 Грудня 2008 18:00
Нещодавно, на запрошення настоятеля, з благословення єпископа Володимир-Волинського і Ковельського Нікодима митрополит Ніфонт звершив Божественну Літургію у Свято-Преображенському храмі селища Стара Вижва Волинської області. Про це 22 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської єпархії УПЦ, владиці співслужили настоятель храму благочинний Старовижівської округи протоієрей Димитрій Юхимук, духовенство благочиння, протодиякон Ігор Савієвський. Під керівництвом протоієрея Петра Муляра співав хор студентів Волинської Духовної Семінарії.
Після Літургії був відслужений молебень, на якому Владика окропив присутніх святою водою. На згадку про подію Високопреосвященніший подарував на храм перламутровий хрест зі Святої Землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus