USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Lutsk Food Fest приїде фіналіст проекту «Топ-модель по-українськи»

12 Травня 2019 07:00
Спікер-зона Lutsk Food Fest: Гастро тур не перестає дивувати.

Що таке блогерство, як це бути моделлю та працювати на Нью-Йоркській фондовій біржі одночасно, як знайти своє кохання та зберегти його, а також про подробиці власного успіху розповість відомий український блогер, фіналіст проекту «Топ-модель по-українськи» Свят Бойко.

Хлопець багато подорожує, тому має у запасі цікаві історії та лайфхаки для нетипових мандрівок. Свят поділиться досвідом щодо недорогих поїздок із власного досвіду.

Він розповість про гастрономічну різноманітність країн світу, дивні страви та про те, як підтримувати гарну форму навіть у подорожах.

«А ще у нього 130к підписників в інстаграмі», – йдеться у повідомленні організаторів.

Поспілкуватись з Святославом можна на спікер-зоні о 14:00 у неділю 12 травня, на территорії гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus