USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Осінній «Lutsk Food Fest» перенесли на весну

10 Вересня 2015 16:42
Осінній, третій гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest», який мав відбутися 12-13 вересня у замку Любарта, перенесли на весну, – повідомили організатори.

Нагадаємо, що, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, фестиваль спочатку спробували перенести на 19-20 вересня, але, вочевидь, і на цей період організувати його складно.

Як написав у зверенні до майбутніх відвідувачів голова оргкомітету Lutsk Food Fest Сергій Карпюк, команда фестивалю надзвичайно дорожить комфортом учасників та гостей, і їхні враження від участі та відвідуванні фестивалю – ключовий та рушійний фактор при організації заходу.

«На жаль, з огляду на прогнози синоптиків найближчим часом ми не зможемо забезпечити той рівень фестивалю, на який очікуємо разом з вами. Адже традиційний формат передбачає затишну атмосферу для багатотисячної аудиторії наших відвідувачів на території замку Любарта.

Керуючись принципом «Або робити якісно, або не робити зовсім», ми працюємо над цікавими форматами організації гастрономічних заходів упродовж осінньо-зимового періоду. Обіцяємо дивувати Вас креативними вигадками, котрі не лише принесуть задоволення Вашим смаковим рецепторам та естетичним вподобанням, а й неймовірно цікавими дозвільними програмами котрі спокусять на спільне проведення часу.

Тому змушені прийняти нелегке для нас рішення і призначити наступне рандеву в тому форматі, в якому вже двічі відбувався Lutsk Food Fest, на весняний період. Про дати проведення наступного заходу обов'язково Вас сповістимо через наші сторінки в соціальних мережах», – резюмував Карпюк.

Нагадаємо, в Луцьку цього літа відбувся дводенний фестиваль «Lutsk Food Fest». Ті, хто приходили на перший фестиваль у травні, і побували на другому, змогли відчути різницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ооо Показати IP 10 Вересня 2015 18:04
правильно зиму переживемо,а весною лекше буде трава зійде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus