USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На антиурядовий мітинг в Бухаресті вийшли тисячі людей

5 Березня 2017 23:45
Близько чотирьох тисяч осіб беруть участь в акції протесту в центрі румунської столиці: маніфестанти вимагають від уряду і правлячої соціал-демократичної коаліції дотримуватися норм правової держави.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми хочемо, щоб голос вулиці був почутий владою. Ми виступаємо на підтримку правової держави. Наші політики зобов'язані дотримуватися принципів чесності й коректності у стосунках зі своїми громадянами», - заявив один з протестувальників.

Маніфестанти пройдуть маршем від Університетської площі до парламенту Румунії.

Учасники акції протесту зберуться також перед Національним управлінням по боротьбі з корупцією, щоб висловити підтримку тим, хто бореться за викорінення корупції в країні.

Акції протесту в Бухаресті тривають вже другий місяць. Маніфестанти вимагають дотримуватися норм правової держави і не узаконювати корупцію. Частина протестувальників вимагають відставки уряду.

Нагадаємо, у Бухаресті перед будівлею уряду Румунії 31 січня відбулася акція протесту, учасники якої висловлювали свою незгоду з прийнятими 27 січня постановами про помилування та про внесення змін в кримінальне законодавство. А вже 2 лютого в центрі столиці зібрались близько 50 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus