USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Арабатській стрілці за добу потонули 5 людей

22 Серпня 2018 11:44
Пляж в селі Стрілкове на Азовському морі, де за добу потонуло п'ятеро людей, не обладнаний рятувальним постом і відноситься до категорії "диких". Відповідальність за можливі НП на таких пляжах повністю лягає на плечі відпочивальників, пише "Кримінал".

Про це розповіла речниця ДСНС в Херсонській області Квіта Заобурна. За її словами, люди, які потонули, відпочивали дикунами. Вони приїхали з різних міст України, також був один місцевий з Генічеська.

"Це був дикий пляж, він не був обладнаний рятувальними постами, не був позначений як пляж. Зрозуміло, ніхто не спостерігав за безпекою в цьому місці. У таких випадках безпека повністю лягає на плечі самих відпочивальників", - повідомила Заобурна.

"Наші працівники зі служби порятунку проводять роз'яснювальну роботу навіть в таких місцях, де не передбачені пляжі, але ми знаємо, що люди там купаються", - додала Заобурна.

За її словами, такі місця потрібно оснащувати рятувальними постами, щоб людину можна було допомогти. Однак ініціативу в цьому питанні повинна проявляти не лише служба порятунку, а місцева влада.

Коментуючи дії поліції, яка перекваліфікувала справу про загибель людей як нещасний випадок, Заобурна повторила: "люди купалися в неоснащених для цього місцях".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus