USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«На Авакова готували замах», - Аброськін

5 Жовтня 2017 19:57
Однією із жертв банди "Торпеда" мав стати міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Його мали підірвати у власній квартирі.

Про це заявив заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін, повідомляє 24 канал.

Замах на нього готували члени банди "Торпеда", яких нещодавно було затримано. Для цього вони готові були використати квадрокоптер.

Замах готували на замовлення російських спецслужб.

"Під час бесіди вони заявили, що наступним кроком був замах на міністра внутрішніх справ безпосередньо за адресою його проживання. Вони активно шукали цю адресу, встановили її та активно готувалися за допомогою спеціальних технічних засобів здійснити цей замах. Зазвичай, ці вибухові засоби – гранати. Цього разу розглядали можливість застосування квадрокоптерів та іншої летальної техніки для скидання вибухової речовини – гранати тощо", – заявив Аброськін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 5 Жовтня 2017 20:50
Я в шоці, брати мої!
123 Показати IP 5 Жовтня 2017 21:46
Ти вічно в шоці. І вже конкретно всіх дістав... займися чимось, не буде коли бути в шоці. Ну хоча б самоосвітою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus