USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вчинили замах на керівника коростенського Держгеокадастру, вбачають бурштиновий слід

20 Квітня 2016 11:10
Вчинили замах на життя начальника Держгеокадастру Коростенського району Житомирської області Володимира Тарасенка. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі "Facebook" Петро Щербина, - інформує Agronews.ua.

Згідно з інформацією Петра Щербини, відкриваючи ворота подвір'я свого будинку в Коростені, Володимир Тарасенко, ледь не підірвався на розтяжці з бойовою гранатою, яку встановили сьогодні вночі.

При цьому керівник районного Держгеокадастру наразі вже викликав наряд поліції.

"Причину вбачає одну: нещодавно він чесно пройшов конкурс в Держгеокадастрі України, вигнав із системи корупціонерів та не погодився на жодну схему бурштинових мурчиків. Розтяжка могла спрацювати і Володимир Леонідович міг загинути вже сьогодні вранці. Чи спрацює вона на днях - залежить від керівництва МВС та СБУ. Нагадаю, що раніше бурштинівці побили металевими трубами активіста та журналіста Олександра Ніколайчука",- зазначає Петро Щербина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧЕРЕЗ ВИДОБУТОК БУРШТИНУ ПОЛІСЬКІ ЛІСИ ПЕРЕТВОРИЛИ НА «МІСЯЧНУ ПОВЕРХНЮ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus