USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На автостанції у Луцьку викрили псевдоволонтера

21 Вересня 2015 08:34
Псевдоволонтеравід БФ «Люди сильні духом» на одній із луцьких автостанцій «спіймав» активіст Сергій Абрам. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Отже, проводив сестру на автобус до Львова.

Прийшов на АС, дивлюсь, а тут давно знайомий «валантьор-гастрольор-перебіженець», тепер він був від БФ «Люди сильні духом».

Побачив він мене, але так і продовжив «волонтьорити». Я йому кажу: «Приїхали...». Він прикинувся, що в нього амнезія і каже, ти хто такий, я тебе не знаю і не буду тобі нічого показувати.

Ну я номер «102» знаю і пам'ятаю, тому вирішив набрати їх. І це «волонтьор» починає придумувати, що йому кудись треба. Думаю, ну все, ти попав. Він рішив все-таки піти далі, ну але я його зупинив – стали чекати міліцію.

І тут був такий концерт, що кращі актори відпочивають. Перехожі спочатку почали обурюватися моїм діям, але я пояснив, що викликав міліцію. Відтак, все стало на свої місця, навіть «валантьор» рота закрив. Він подзвонив до свого начальника, який в нього записаний як «Властелін». Багато хто так своїх начальників називає? Той начальник запропонував, щоб ми приїхали у Львів і з ним поговорили. Також він додав, що я йому погрожую. Валантьор сказав,що напише на мене заяву за погрози і за те, що я його затримав.

По завершенні розмови приїхав патруль. Оскільки місця було небагато, комусь потрібно було їхати в «стакані», але «валантьор» сказав, що він не буде, ну а я погодився. Приїхали ми в міськвідділ, я написав заяву і дав пояснення, чи написав той «валантьор» заяву, дізнаюсь в понеділок, тепер чекаємо подальшого розвитку справи», – описав ситуацію Сергій Абрам.



Нагадаємо, конкретно цього псевдоволонтера вже затримували у травні. Тоді він збирав гроші навпроти гіпермаркету Там-Там.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
я Показати IP 21 Вересня 2015 08:51
вот из-за таких перестаешь помогать, кому действительно надо...
Просто лучанин Показати IP 21 Вересня 2015 09:17
Визвав міліцію? Треба було визвати "Правий сектор".... "Розказали" б йому за його волонтеризм... В одне місце поцілують його в міліції. Складу злочину там важко буде найти і за таку справу братись не будуть... Ну,але вчинок сильний. Треба було вивезти його і в лісі прив'язати. Прибити так,щоб собі потім гроші збирав, с*ука паршива.
Опанас жобищенко Показати IP 21 Вересня 2015 10:28
Правий сектор? Просто лучанин, ти бачу, в орієнтирах Луцька не орієнтуєшся у нас нема правого сектору
Волиняка до Опанас жобищенко Показати IP 21 Вересня 2015 11:00
А Данило без дружбана "нардепа" Гузіка вже здувся?Найшов тепле місце?
Соня Показати IP 21 Вересня 2015 11:27
я його в суботу в м.Дубно бачила...теж гроші ходив збирав по маршутках...
Анонім Показати IP 21 Вересня 2015 11:49
так чого люди його тне прибють паскуда чортова.та прибийте,тоді буде боятися
Рома Показати IP 21 Вересня 2015 12:05
і в четвер цей волонтер бігав по м.Дубно
лучанка Показати IP 21 Вересня 2015 14:17
я його часто бачила біля там-таму забігав у маршрутки поки стояла на світлофорі та жваво збирав грошики люди давали не шкодуючи і досить багато.
Ірина Показати IP 21 Вересня 2015 15:06
Сьогодні бачила данну особу в місті Дубно,казав що в міліції перевірили і відпустили
катерина Показати IP 21 Вересня 2015 17:12
Ходить спокійно по Дубно і збирає знову не зрозуміло на що...
ніна Показати IP 22 Вересня 2015 01:07
а на перехрестку крилова-л.українки постійно стоять!!!
CMEX Показати IP 22 Вересня 2015 11:18
а навіщо було їхати у відділок, якщо заяву можна було скласти на місці, СОГ викликати, скласти і йти собі далі. Суд в подальшому вирішть "кто прав, а кто виноват". Бланки в них мають бути з собою і не прийняти заяву вони не мають право. А ще краще як писали вище, викликати Правий Сектор, судячи з того що він знову продовжує займатись тим чим не можна займатись, міліція малоефективна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus