USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Балканах через негоду вводять надзвичайний стан та закривають школи

11 Січня 2019 22:33
У п'ятницю державне телебачення Сербії повідомило, що чотири муніципалітети на південному заході країни ввели режим надзвичайної ситуації, попередили про скупчення снігу на дорогах та ізоляцію гірських сіл. Більшість шкіл там закрилися.

Аварійні бригади доставляли жителям провізію, повідомляє УНІАН.

В Чорногорії три міста на узбережжі Адріатичного моря залишаються без світла після того, як у четвер заметіль знизила ключову лінію електропередачі. Метеорологи кажуть, що перші 10 днів січня були найхолоднішими в країні за останні роки.

Як повідомлялося раніше, жертвами негоди, яка вирує в Європі, стали 16 людей. Жертвами сходження лавини в горах Пірін у районі гірськолижного курорту Банско у Болгарії стали двоє людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus