USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На березі Стиру в Луцьку можуть з’явитися нові багатоповерхівки

15 Червня 2016 14:49
Збільшити поверховість житлових будинків, які планують звести у районі вулиці Глушець, з 4 до 10 поверхів дозволили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 червня.

Як пояснив начальник управління містобудування та архітектури міськради Леонід Герасимюк, в Луцьку міську раду звернулось управління МВС України у Волинській області з проханням дати дозвіл на розробку детального плану території, яка знаходиться в межах вулиці Глушець, річки Стир та об’їзної автомобільної дороги через село Рованці з метою подальшого внесення змін в план зонування території міста Луцька в частині збільшення поверховості з 4 до 10 поверхів. Відповідно до Плану зонування Луцька територія, де заплановано будівництво, знаходиться в зоні перспективної блокованої житлової забудови (до 4-х поверхів).

На цій території планується розміщення житлових будинків. Замовник, зі слів Леоніда Герасимюка, планує розробити план благоустрою території, зокрема ділянку для відпочинку на набережній Стиру. Водночас стоїть питання про майбутнє будівлі, що планувалася як крематорій. Зараз це приватний об’єкт, де ремонтують автівки.
Член виконкому Михайло Щур зазначив, що вже традиційно під час розробки проектів дозволів на ПДП припускаються помилки. Так, незрозуміла межа ділянки території, на яку розроблятимуть план детального планування. Леонід Герасимюк зазначив, що межа ділянки на відрізку між Стиром та вулицею Глушець умовна, тому що там розташований яр та чагарники.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Червня 2016 15:21
а хто дав дозв1л знищувати зелену зону на Ковельськ!й б!ля Набережно!? Це ж додуматися треба будувати на м!сц! старого русла Стиру ! Кал!чити луг кол!ями п!д мостом ! в продовження Набережно!
Gastello Показати IP 15 Червня 2016 15:37
По той бік реформ Аваковар http://goo.gl/n1bCep
Анонім Показати IP 15 Червня 2016 16:53
Хто дав, хто дав? Хто взяв!!!! яковлев, бондарук іт.д.
сергій Показати IP 15 Червня 2016 22:10
а що це за мужик на фото? Рагулі пора і міську раду продати якомусь підприємцю.
Галина до сергій Показати IP 16 Червня 2016 00:08
Леонід Герасимюк
хі-хі Показати IP 16 Червня 2016 16:28
а мені дуже подобається позиція дописувачів і ще те .що Луцьк залишається на рівні райцентру! яким він і залишиться після укрупнення областей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus