USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На березі Західного Бугу затримали двох волинян із пакунками з цигарками

12 Вересня 2021 16:14
На Волині прикордонники зірвали дві оборудки контрабандистів із незаконними цигарками.

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Учора та сьогодні вночі військовослужбовці Волинського загону припинили дві спроби незаконного переправлення тютюнових виробів до Польщі та затримали осіб, причетних до незаконної оборудки.

Реалізовуючи інформацію від працівників СБУ про можливу протиправну діяльність, оперативники прикордонного загону спільно з військовослужбовцями відділу «Рівне» затримали учора ввечері на березі Західного Бугу двох чоловіків з пакунками. Як з'ясували правоохоронці, затриманими виявилися 20 та 22-річний жителі Ковельського району. А в пакунках, які вони збиралися переправити до Польщі, знаходилося майже 3,5 тисячі пачок безакцизних цигарок.

Затриманих осіб та тютюнові вироби охоронці кордону доставили до прикордонного підрозділу. За спробу незаконного перетину кордону відносно чоловіків складено адміністративні протоколи за ст.204-1 КУпАП. Цигарки встановленим порядком буде передано до ДФС.

Ще 350 пачок тютюнових виробів ділки намагалися переправити на суміжну сторону за допомогою безпілотника.
Близько опівночі прикордонний наряд, патрулюючи ділянку відповідальності, почув шум двигуна малого літального апарата. Військовослужбовці одразу почали пошукові заходи. Невдовзі охоронці кордону виявили неподалік держрубежу безпілотник та прикріплений до нього пакунок з цигарками.

Наразі особи, причетні до протиправної діяльності, встановлюються. Літальний апарат та тютюнові вироби передано прцівникам Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus