USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На благоустрій центрального парку Луцька виділять 200 тисяч

25 Червня 2018 18:19
Виділити 200 тисяч гривень на висадження квітів та благоустрій центрального парку у місті рекомендували у бюджетній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 червня.

Директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова повідомила, що 200 тисяч гривень пропонують передбачити на благоустрій Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Йдеться про роботи на центральній алеї, прибирання, висадження квітів тощо.

Окрім цього, стало відомо, що вже двічі намагалися придбати трактор для викошування рослинності вартістю 1,4 мільйона гривень для парку, однак тендери не відбулися. Зі слів голови комісії Бориса Смаля, якщо знову оголошувати тендер, придбати техніку вдасться лише восени, коли такі роботи здійснювати вже буде неможливо. Наразі роботи виконують іншим трактором, який не належить міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus