USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто заважає розвитку атракціонів у парку Луцька

1 Лютого 2016 18:05
Сприяння з боку міської влади просить підприємство, що обслуговує атракціони у Центральному парку культури та відпочинку міста.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань розробки концепцій розвитку Центрального парку культури та відпочинку і парку імені 900-річчя Луцька сьогодні, 1 лютого.

Як розповів директор КП «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Віталій Цапюк, новий атракціон коштує 2-2,5 мільйона гривень і може окупитися через 7-8 років.

З його слів, атракціони, які утримує підприємство (наприклад, «Орбіта» та «Сюрприз»), не можна назвати старими, адже вони не зняті з виробництва та, якщо їх підтримувати у належному стані, прослужать ще до 20 років. Кошти намагаються вкладати перш за все у техніку безпеки.

Три роки тому у львівського підприємця придбали атракціони, які вже були у використанні, а торік сплатили повну суму за їх придбання. Виявилося, що така кількість атракціонів надто велика для Луцька, тож один з них вимушені продавати.

Так, міська влада не дала дозвіл на розміщення одного атракціону «у зв’язку з реконструкцією парку». Також Віталій Цапюк розповів, що не отримав дозвіл на зведення нової майстерні на автодромі замість будівлі, що руйнується. Він наголосив, що не потребував для цього фінансової допомоги міської влади, а потрібне було лише сприяння.

Інше проблемне питання – туалет, який обслуговує підприємство (хоча об’єкт не перебуває на його балансі). Торік його встигли покрити та побілити. Проблема полягає у підведенні до нього каналізації, адже він розташований у дуже низькій точці. Для вирішення питання просять кредитних гарантій від міської влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 1 Лютого 2016 18:41
То хоч пофарбуйте ті багаторічні атракціони.........СТИДОБА!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus