USD 39.90 40.25
  • USD 39.90 40.25
  • EUR 40.00 40.25
  • PLN 9.86 10.04

На бойове чергування стали додаткові системи ППО NASAMS, – Зеленський

7 Листопада 2023 14:40
Президент Володимир Зеленський повідомив, що на бойове чергування в Україні стали додаткові системи протиповітряної оборони NASAMS від партнерів.

Про це глава держави написав у соцмережах.

«Провів щоденний селектор. Отримав звіти про надходження боєприпасів, техніки та обладнання за останню добу. На бойове чергування стали додаткові системи NASAMS від партнерів. Вчасне підсилення нашої ППО до зими», – йдеться в повідомленні.

Про скільки саме систем йдеться – він не уточнив.

Президент України додав, що заслухав зведення з фронту, зокрема щодо бойових дій на Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському напрямках та на півдні.

Також присутні заслухали дані розвідок щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях, у Чорноморському регіоні та в країнах ОДКБ. Служба безпеки України відзвітувала про свої контррозвідувальні заходи.

Як повідомлялося раніше, уряд Сполучених Штатів виділив новий пакет допомоги Україні у сфері безпеки й оборони загальною сумою $425 мільйонів, який включатиме, в тому числі, постачання ракет для HIMARS, ППО, артснарядів, протитанкових систем та іншого озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus