USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «броню» для АТО витратили 105 мільйонів

18 Червня 2014 10:33
Протягом двох місяців у райони проведення АТО відправили понад 980 тонн бронетанкового майна на загальну суму близько 105 мільйонів гривень.

Про це, як повідомили у прес-центрі Кабміну, поінформував начальник управління Центрального бронетанкового управління озброєння ЗСУ.

Він зазначив, що для своєчасного ремонту й обслуговування бронетехніки, що використовується військовослужбовцями ЗСУ, до польових таборів цілодобово направляється бронетанкове майно. Крім того, з метою оперативного вирішення нагальних питань технічного забезпечення військ у розташуваннях підрозділів працюють офіцери Центрального бронетанкового управління озброєння ЗСУ.

"Зараз у східних регіонах для врегулювання ситуації та захисту мирного населення зосереджено певну кількість бронетехніки. Тому вдень та вночі до районів зосередження відбувають вантажівки з усім необхідним майном для ремонту та обслуговування", – сказав начальник управління Центрального бронетанкового управління озброєння ЗСУ, інформує ТСН.

Зазначимо, що бронетанкове майно необхідне для забезпечення експлуатації, обслуговування, зберігання, ремонту та евакуації бронетанкової техніки. Це можуть бути агрегати, предмети електрообладнання, запасні частини, інструменти, різні матеріали та приладдя. Як повідомлялося раніше, військові зрадники на Сході відбирали їжу у солдатів і продавали зброю терористам. Українським воякам на Сході, які беруть участь в АТО, щодня доводиться боротися не тільки із терористами, але й із рідними тиловиками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 18 Червня 2014 11:08
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus