USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На будівництво школи №13 у Луцьку наступного року надійде 20 мільйонів

25 Листопада 2021 17:42
Будівництво 13-ї школи в Луцьку планують розпочати наступного року, левову частку коштів мають виділити з держбюджету.

Про це в інтерв’ю Інформаційному виданню Волинські Новини повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук. З його слів, цей об’єкт увійде до списку проектів, які реалізуватимуться у 2022 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Звичайно, додає він, це проект не одного року.

«Наступного року 20 мільйонів гривень має надійти з ДФРР, і цей проект таки стартує. Оскільки йдеться про повноцінне будівництво, то цієї суми однозначно не вистачить, але зі співфінансуванням із міського бюджету це буде хорошим стартом, третину робіт можна виконати», – інформує він.

Читати ще: Рік на посаді Луцького міського голови: підсумки, висновки і плани. Інтерв’ю з Ігорем Поліщуком

В облдержадміністрації інформацію про те, що луцька школа буде фінансуватися за кошти держбюджету, підтвердили. Реконструкція комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13» у Луцьку увійшла до переліку проектів, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР у 2022 році. Це один із проектів, який набрав найбільшу кількість балів на етапі відбору. Це фактично єдиний новий об’єкт, запланований на 2022 рік.

Нагадаємо, батьки і працівники школи вже не раз просили владу добудувати школу № 13. Заклад немає спортзалу, актової зали, а їдальня перебуває в окремому корпусі, тому школярі повинні додатково вдягатися, щоб піти на обід.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
місцевий Показати IP 26 Листопада 2021 09:59
Нарешті! А то і так вже ця "епопея" затягнулась. Поки що новий мер не розчаровує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus