USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школу №13 у Луцьку хочуть добудувати, а стадіон у Заборолі відремонтувати за гроші ДФРР

6 Серпня 2021 13:29
Наступного року стануть можливими роботи щодо добудови школи №13 у місті Луцьку та ремонту стадіону в селі Забороль. Проєкти можуть отримати фінансування з держбюджету.

Про це стало відомо 6 серпня під час позачергового засідання 16-ї сесії Луцької міської ради.

Як інформувала директорка департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова, до бюджету громади вносять зміни: 300 тисяч гривень передбачають на проєкт реконструкції школи №13, 100 тисяч гривень – на проведення міжнародного джазового фестивалю Art Jazz і близько 100 тисяч – на придбання та встановлення пляжних кабінок, лавок і смітників на центральному пляжі.

Міський голова Ігор Поліщук повідомив, що добудова школи №13 та ремонт стадіону в Заборолі можуть бути включені у фінансування за рахунок коштів ДФРР.

«Є обережний оптимізм щодо того, що школа №13 буде включена у фінансування ДФРР на наступний рік. Окрім школи, буде включений стадіон у селі Забороль. Тому, аби підготувати повний пакет документів до 1 вересня, нам необхідно виділити кошти на проведення експертизи проєкту по будівництву нової школи №13», – сказав він.

Нагадаємо, батьки і працівники школи вже не раз просили владу добудувати заклад. Школа немає спортзалу, актової зали, а їдальня перебуває в окремому корпусі, тому школярі повинні додатково вдягатися, щоб піти на обід.

Водночас Антимонопольний комітет нарешті затвердив програму підтримки КП «Луцькспецкомунтранс», тож місто закупить новий сміттєвіз.

«Коли старі сміттєвози ламаються, в нас відбуваються збої в графіку вивозу сміття, тому на підмогу нам необхідний новий транспорт», – пояснив мер.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus