USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На чемпіонаті світу з бойового джиу-джитсу волиняни вибороли 11 нагород

5 Грудня 2022 23:17
Федерація Волинської області в складі збірної України повернулась із нагородами з чемпіонату світу з бойового Джиу-джитсу. Спортсмени здобули 11 медалей.

Про це повідомив тренер Сергій Ковирнов, інформує Суспільне.

Чемпіонат тривав з 1 по 4 грудня у місті Мальграт де Мар в Іспанії.

У перший день змагань діти виступали у розділі боротьба. Волинянка Поліна Ковирнова посіла перше місце, Ліка Драницька та Василь Гушенець здобули срібні нагороди, Данило Лащук, Дмитро Прохоровській та Михайло Гордюк – «бронзу».

У другий день змагань спортсмени боролися у розділі ММА. Поліна Ковиринова у своїй віковій категорії 12-13 років виборола золото, а також посіла перше місце у вищій віковій категорії 14-15 років.

Золоту медаль також виборола Ліка Драницька, срібні нагороди – у Василя Гушинця та Матвія Юріна, третє місце посіли Дмитро Прохоровський, Данило Лащук та Михайло Гордюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus