USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі спортсмени привезли нагороди з Хмельницького

2 Травня 2017 18:09
На відкритому турнірі з бразильського джиу-джитсу «Khmelnytskiy-OPEN» луцькі спортсмени здобули 6 призових нагород. Для багатьох ці змагання були першими.

Вихідними у Хмельницькому відбувся відкритий турнір з бразильського джиу-джитсу «Khmelnytskiy-OPEN» серед дітей від 5 років та дорослих.

Участь у ньому взяли спортсмени із Волинської, Львівської, Полтавської, Хмельницької, Київської, Рівненської областей та збірної команди Республіки Білорусь. Волинську команду представляли юні борці Клубу бойових мистецтв «Прайд», для більшості з яких виїзні змагання відбувалися вперше.

Луцькі спортсмени здобули призові місця у вікових категоріях: 5-6 років, 7-9 років, 10-12 років.

Голова Волинської обласної Федерації «Козацький Двобій», президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков розповідає, що для дітей та підлітків змагання чи не найважливіший етап.

«Двічі на рік в нас в Клубі відбуваються відкриті змагання серед дітей від 4-ох років з фізичної підготовки та боротьби, в яких малюки здобувають перший досвід. Далі відбуваються виїзні змагання. Це вимагає від дитини проявити свої зібраності, силу волі і здатність перебороти страхи та невпевненість.

У запеклих сутичках хлопчаки проявили справжні бійцівські якості, адже кожен з них боровся до останньої секунди й жодна сльоза не заплямувала бійцівську футболку прайдівця. Такими дітками ми дуже пишаємося, а вони ще неодноразово радуватимуть батьків та тренерів новими досягненнями. Зауважу, що зовсім трішечки до призового місця не вистачили Нікіті Бондарчуку, який провів 4 сутички з більш досвідченими суперниками та Серафіму Зайцю, який проявив неабияку волю до перемоги. Усі гідно відстояли честь області», - розповідає Кулаков.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЧИНАЙТЕ НОВЕ ЖИТТЯ НЕ З ПОНЕДІЛКА, А ЗІ СПОРТУ, - ПРЕЗИДЕНТ ЦЕНТРУ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ВОЛИНІ

За підсумками змагань, лучан здобули такі перемоги:

1) Шевчук Владислав – ІІІ місце (7-9 років, 32+ кг);

2) Сломінський Ілля – ІІІ місце (10-12 років, 37 кг);

3) Ройко Олександр – ІІ місце (7-9 років, +32 кг);

4) Максимук Андрій – ІІ місце (5-6 років, 25 кг);

5) Максимук Антон – І місце (5-6 років, 25 кг);

6) Пушкар Данило – І місце (7-9 років, 23 кг).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 2 Травня 2017 19:02
Вітаємо!?! Це гордість та майбутнє України!! Бажаю успіхів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus