USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Чернігівщині чоловік у теплиці виростив наркоти на мільйон гривень

17 Вересня 2020 15:38
На Чернігівщині у чоловіка вилучили наркотики на понад мільйон гривень.

Правоохоронці затримали чоловіка, який обладнав у дворі й у кімнаті свого будинку теплиці для вирощування нарковмісних рослин. Окрім цього, в його домоволодінні виявили та вилучили екстазі, амфетамін, канабіс і незареєстровану рушницю, пише Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

«Під час санкціонованого обшуку в будинку та прибудинкових спорудах виявили 20 кг висушених рослин коноплі, 10 кг подрібненої речовини рослинного походження, схожої на марихуану, понад 50 пігулок екстазі, близько 60 грамів порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на амфетамін, пів літра екстракту канабісу, 15 кг насіння коноплі, а також незареєстровану гладкоствольну рушницю та патрони до неї», – йдеться у повідомленні.

Крім того, поліцейські виявили, що правопорушник обладнав під міні-теплицю одну з житлових кімнат домоволодіння і вирощував у ній нарковмісні рослини. Приміщення було оснащене вентиляцією, штучним освітленням, лампами обігріву та іншим обладнанням.

На території присадибної ділянки оперативники також виявили майже 70 рослин конопель елітного сорту, які чоловік вирощував у дворі, й більше ніж 30 рослин конопель у спеціально обладнаній теплиці

Усі виявлені речові докази вилучили й скерували на експертне дослідження.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів перевищує 1 млн грн.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Чоловікові загрожує покарання – позбавлення волі до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus