USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На честь Романа Карпюка на Волині запровадили змагання із зимової риболовлі

29 Січня 2024 14:30
Ініціатива вшанувати пам’ять про депутата обласної ради, відомого спортивного функціонера та ректора Академії рекреаційних технологій і права Романа Карпюка належить вишу, який він очолював, а також Федерації риболовного спорту Волині.

Про це повідомили у Волинській облраді.

За «Кубок пам’яті професора Романа Карпюка» під час першого турніру із зимової риболовлі змагалися 15 команд і понад три десятки учасників.

У відкритті меморіальних змагань взяли участь голова Волиньради Григорій Недопад, ректорка Академії рекреаційних технологій і права, депутатка обласної ради Людмила Стасюк, очільник профільної депутатської комісії Віктор Галан-Влащук, директор Західного центру олімпійської підготовки Олег Вегнер, а також члени родини Романа Карпюка.

«Започаткування змагань його імені – це, як на мене, найкращий спосіб пошанування світлої пам’яті Романа Петровича. Значну частину свого часу і душі він віддавав спорту, а зимова риболовля була для нього способом відновлення сил. Під час таких змагань, на жаль, його зірка передчасно згасла. Він був різнобічно талановитим і харизматичним, дієвим та активним, прагнув змінювати цей світ на краще і мотивував до цього інших. Великий життєлюб і оптиміст він надихав багатьох людей. І саме таким ми завжди будемо пам’ятати Романа Карпюка – товариша, колегу, наставника, громадянина і достойного чоловіка», – зазначив у своїй промові голова Волиньради Григорій Недопад.

Переможці та призери змагань з риболовлі на льоду були відзначені медалями та ексклюзивними статуетками.

Читати ще: «Це людина від Бога»: в Луцьку попрощалися з депутатом облради, професором Романом Карпюком. Фото

Нагадаємо, депутат Волинської обласної ради, засновник Академії рекреаційних технологій і права Роман Петрович Карпюк помер 9 січня 2022 року на 57 році життя. Його серце несподівано зупинилося просто під час спортивних змагань із зимової риболовлі на Рівненщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus