USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На чому сплять бійці на сході. ФОТОФАКТ

10 Червня 2015 16:33
Волинський волонтер Володимир Гушенець 4 червня поїхав у зону АТО, взявши з собою продукти харчування, ліки. Він відвідав бійців 27 бригади (Слов`янськ) та 30 бригади (Сівєрськ).

Свої враження Володимир не міг описати словами. Його дуже збентежило те, що хлопці сплять на тюках з сіна, на ящиках з боєприпасів. Також здивувало те, що на бригаду з трьохсот чоловік - всього одна пральна машина та один душ.

Про це повідомляє Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

Окрім цього, зі слів волонтера, хлопці там погано харчуються. З трьохсот чоловік продуктами харчування від держави забезпечені лише 150, а іншим раз на місяць продукти привозять волонтери.

Формою хлопці не забезпечені, ходять у тому, що приїхали.

До слова, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про демобілізованого волинянина, який пройшов нелегкі фронтові дороги і повернувся живим. Він також розповідав, що йому не видали обмундирування. Батько повіз йому у військову частину стару форму, в якій син служив в армії.

Єдине, що порадувало волонтера Володю під час поїздки на схід, - це те, що хлопці дуже вдячні волонтерам.

Слава Україні ! Слава героям!

Радо зустріли нашого волонтера Гушенця Володимира зі Сходу. В четвер 4 червня він відїхав у зону АТО .Взявши з собою про...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 10 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus