USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На чому українці економлять найбільше. Інфографіка

7 Серпня 2017 23:41
Найчастіше українці економлять на одязі, взутті, а також на харчуванні. Серед опитаних знайшлися 4% людей, які не відмовляють собі ні в чому.

Такі результати показало дослідження Research & Branding Group, інформує ТСН.

Рідше економлять на відпочинку, відпустках, дозвіллі та розвагах. Також українці намагаються економити на зв'язку, купівлі побутової техніки, нерухомості, а також на лікуванні та медикаментах.

Серед опитаних респондентів 86% відповіли, що економлять постійно на тих чи інших статтях сімейного бюджету. 10% опитаних не змогли визначитися, чи економлять вони взагалі. І лише 4% респондентів визнали – не економлять ні на чому.

Опитування провели 15-24 червня 2017 року за загальноукраїнською вибіркою (за винятком непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, АР Крим, та м. Севастополь). Кількість опитаних - 1800 осіб. Похибка вибірки склала плюс/мінус 2,4%, рівень довіряльної ймовірності Р=0,95.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus